ZÚFALÝ BORIS: NECHUTNÉ NADÁVKY jeho mileniek a k tomu ešte Zoroslav!
11 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Richterovej útoky na Borisa Kollára trvajú zhruba rok. Za ten čas hádam nie je téma, ktorú by na neho nevytiahla – pospomínala neplatenie výživného, povyťahovala, ako musela „spolufinancovať“ jeho  stranícke aktivity, jazykom vyšľahala ďalšie jeho ex ... a presne v tom pokračuje aj najnovšie.

Nevie mená detí

Kollárova ex Richterová verejnosti pripomína, že Nikola Boboková porodila Kollárovi syna Noela len mesiac po tom, ako Laura Vizváryová priviedla na svet svojho Abnera. Iné Kollárovo dieťa Richterová. Boris to síce popiera, no Richterová v tom má jasno a „už počuje štrngať kľúče od Borisovej cely v base“.

„Nech Boris povie že nie je jeho na súde To si pozriem. Bude musieť určiť všetky svoje vyživovacie povinnosti a verte mi.. Nikola Boboková je na zozname, striedali sa dievčatá, Nikola sa dokonca vyjadrila svojej kamarátke že plánujú druhé dieťa,“píše Richterová na sociálnej sieti a pridáva sľub, že hoci sa Boris snaží oddialiť súd, ten bude a ona bude všetko zverejňovať.

RICHTEROVÁ ŠOKUJE! Ideálne miesto je pre Borisa Kollára BASA!
Barbora Richterová, ktorá je expartnerkou Borisa Kollára, šéfa hnutia Sme rodina vytiahla ďalšie šokujúce informácie. Kollár má podľa Richterovej už 14 detí a ďalšie je na ceste. Pritom posledná známa mamička, 29-ročná Laura Vizváryová, 57-ročnému... Čítať ďalej
08 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Zaprel černocha

Richterová tiež konštatuje, že Kollár v médiách najskôr zaprel svoje dieťa tmavej pleti, ktoré uznal až po nejakých dvoch rokoch.

„Mne dokonca povedal, že dieťa si urobil s černoškou preto lebo chcel vedieť ako TO bude vyzerať! Boris Kollár je chorý človek ktorému stojí vták iba keď má žena plodné dni a môže povedať “OPLODNÍM ŤA alebo “ NAKRYJEM ŤA”. To je proste holý fakt a mal by sa dať konečne liečiť lebo je vážne chorý,“ konštatuje Richterová s tým, že dúfa, že skončí vo väzení.

Rasistka

Kvôli tomuto postu sa ozvala aj Laura Vizváryová. Tá nazvala Richterovú rasistkou, ktorá Kollárovo dieťa nazýva „TO“. Vizváryová má navyše dôkazy o tom, ako sa Richterová vyjadruje k iným národnostným menšinám a že ak by tieto vyjadrenia zverejnila, urazilo by to mnoho vzdelaných a úspešných ľudí.

Facebook / Barbora Richterová

„Laliku“ ide j*bnúť

Toto si však Richterová nemohla nechať ujsť a „Laliku“ (Laure nevie prísť na meno) po návrate z Dubaja podľa Richterovej slovníka ide „j*núť“.

„Však ten úchyl ma 16 detí asi aj viac a sám nevie ich mená. je to černoch? Je… Čo mu mam povedať čokoládový chlapec? Ako sa nazýva černoch inak? Černoch je rasistické? .. No moja zlatá, mám s Borisom 2 deti takže sa k nemu vyjadrovať budem. Celkom ma to aj baví. Ešte počkaj na súde ako bude veselo,“zastrája sa Richterová s tým, že dúfa, že keď budú všetci urazení, nepôjde do basy aj ona.

Ako „TO“ Kollár nazýva nie len svoje dieťa tmavej pleti, ale vraj aj Richterove deti. No a ona, keďže meno nevie, o Kollárovom dieťati hovorí ako o černochovi a pýta sa, či by bolo nazvať ho „Čokoládkou“ bolo lepšie.

Chýbali vám Kollárove zvrhlosti? Kollár ho (zase raz) "natrel" (GALÉRIA)
Popri politickej kariére si Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina budoval aj imidž láskavého, pre svoje deti vždy usmiateho otecka. Vlastne aj na tom stála časť jeho politickej kariéry – prieskumy hovorili, že Kollára volili ženy vo vekovom... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Olej do ohňa prilieva aj Zoroslav

Podnikateľ Zoroslav Kollár sa Borisovi Kollárovi venoval v mnohých videách. V siedmom videu ďalšia z Borisových dámičiek na ambulantný sex hovorí o Kollárovom vzťahu k svojim deťom.

„Deti, ktoré má rád a deti, ktoré sú proste len jeho deti, ale ťažko sa mu s nimi komunikuje, lebo k nim nemá absolútne žiadny vzťah a v skutočnosti mu lezú riadne na nervy,“ hovorí žena, ktorá navyše prijala možnosť zarobiť si od hnutia Sme rodina počas letnej kampane. Aj tu však obišla bez odmeny. Kollára však oklamala a poslala mu vyplnený volebný lístok, ktorý však do urny nevhodila.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!