Hlas ľudu: Kéry to hlúpej novinárskej sliepke poriadne naložil
03 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Už som sa o ňom viackrát vyjadrila, že je to inteligentný, pokojný a mierumilovný človek. Človek, ktorý by ani muche neublížil. No na druhej strane musím uznať, že je to  politik, ktorý sa len tak nedá. Novinárske sliepky ho  len tak ľahko nedostanú!

V nedeľu si počkali naňho po diskusnej relácii v RTVS, aby mu položili hlúpe otázky.

Veď čo možno čakať od hlúpych sliepok? Žiadny choseň. Ani to vajcia neznáša, len to po podstienke špiní. Ako ináč ako špinou možno nazvať osie.anie Róberta Fica? Ako ináč ako slepačím trusom možno nazvať otázku sliepky:

„Hovorí sa, že Smer už pripravuje návrhy, ktorými chce znížiť tresty za korupciu a majetkovú trestnú činnosť. Tak pripravujete takýmito spôsobom postupne kroky na vašu budúcu bezúhonnosť?“

Podľa Kéryho je evidentné, že táto „novinárka“ pravdu nehľadá, naopak, ona ju vlastní a jeho chce už len dostať do vlastnej, vykonštruovanej reality. Ako si vôbec dovoľuje položiť svoju otázku tak povrchne, že z jej dikcie vyplýva nielen kolektívna vina a odsúdenie un bloc všetkých ľudí v SMER-SSD, ale akoby bol aj on osobne nespochybniteľným potenciálnym zločincom a hlúposť, ktorú redaktorka zo seba vypotila, mala by ho v budúcnosti zachrániť?

Redaktorka RTVS predviedla svojou hlúpou otázkou o tom, či si Kéry pripravuje beztrestnosť, učebnicovú drzosť a neskutočnú aroganciu, ktorá nemá nič spoločné s novinárskou etikou a profesionalitou.

A tento mierumilovný človek jej to povedal bez servítky. Tak, aby to so svojou slepačou mozgovou výbavou pochopila. Rovnako pochodil aj novinársky papagáj, keď sa postavil na jej stranu.

Pán poslanec Kéry, máte moju pochvalu! Na hrubé vrece, hrubá záplata. Lebo ináč to nejde.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Slovenský mainstream? UČEBNICOVÁ DRZOSŤ A NESKUTOČNÁ AROGANCIA
O HLÚPEJ OTÁZKE REDAKTORKY RTVS A NOVOM TZV. MEDIÁLNOM MAINSTREAME. Vojna je mier. Sloboda je otroctvo. Nevedomosť je sila... Desivé, mrazivé slová z legendárneho a najmä nadčasového románu Georgea Orwella 1984, v ktorom autor opisuje efektívnu... Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik