Andrej Stančík je sklamaný! Vie, kto bude novým šéfom poradcov premiéra
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Andrej Stančík, bývalý štátny tajomník na ministerstve zahraničných vecí, ktorý ako člen strany Demokrati spolu s nimi skončil pred bránami parlamentu zverejnil na sociálnej sieti informáciu o ktorej informoval bývalý mainstream SME a z ktorej je riadne frustrovaný. Aspoň sa tak zdá.

"Podľa informácií z denníka SME má byť novým šéfom poradcov premiéra Erik Kaliňák," píše Stančík na sociálnej sieti.

Z nominácie Erika Kaliňáka je Stančík riadne frustrovaný, ďakuje za službu Elene Kohútikovej a nezabúda spomenúť, že mu bolo cťou ju spoznať.

"Ak nepoznáte pani na fotografii, je to Elena Kohútiková. Bývalá viceguvernérka NBS, ktorá výrazne pomáhala so zavádzaním eura. Neskutočne silný životopis a o to silnejší životný príbeh. Vzdelaná, inteligentná, sčítaná a distingvovaná dáma a bolo mi veľkou cťou, že som ju pomohol spoznať a Slovensko jej za jej prácu môže len a len ďakovať. Eduard Heger si ju vybral ako šéfku zboru poradcov a ponechal si ju aj Ódor. Pani Kohútiková, veľká vďaka za vašu službu!" Píše Andrej Stančík.

Podľa Stančíka ide o priepastný a civilizačný rozdiel medzi Gabrielou Kohútikovou a Erikom Kaliňákom, ale Stančík je presvedčený, že Kaliňák vhodný pre personálne a programovo najhoršiu vládu v našich dejinách.

No, veď čas ukáže! Zatiaľ je jednoznačné iba to, že vláda Eduarda Hegera sa rozpadla skôr, ako mala a strana Eduarda Hegera, Demokrati ktorej členom je aj Andrej Stančík nedosiahla v predčasných voľbách ani 3 percentá. Na rozdiel od strany SMER - SSD, ktorej členom je aj ním spomínaný Erik Kaliňák.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik