Hlas ľudu: Ako Taraba Čaputovej kocúra vytrel
26 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Ktovie, ako by reagovala na jeho nomináciu, keby čakal len na zmilovanie božie.  Možno by sa našlo niečo, prečo by ho odmietla. Ale Taraba ju predbehol. Taraba išiel na istotu. A to, ako sa predstavil, Čaputovej  vyrazilo dekel. Píše Hlas ľudu Hlavného denníka.

Dve vysoké školy a tri cudzie jazyky. S tým sa nemôže pochváliť len tak hocikto z našich politikov.

Spomeňte si trebárs na van tajm, nex tajm. Hanba Slovenska v úlohe premiéra. A čo sa vzdelania týka, tak  „lepšia“ ako Taraba je len večná študentka Janka Cigániková. Tá študuje už na tretej vysokej škole.  Možno sa ešte nájdu aj múdrejší od nej,  ale ja o nich neviem. A nejdem sa vŕtať v ich súkromí. Načo. Veď oni ukážu, čo je v nich. Oni odhalia aj plagiátorov a zlodejov vo vlastných radoch.

Mne však stačí vedieť, že na Tarabu nemá ani prezidentka.

Ak sa nemýlim, Čaputová ani diplomovku nenapísala.

Preto by ho magisterka ťažko odmietala, ťažko by hľadala dôvody. To by bola jej samovražda. Darmo progresívny košiar bľačal,  že Taraba je to isté ako Huliak. Nepomohlo.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik