Vodu káže víno pije! Takto si prezidentka užíva LUXUS za peniaze daňových poplatníkov
23 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Najväčšia zástankyňa našej matičky Zeme, najväčšia ochrankyňa klímy, ktorá odmieta vymenovať Rudolfa Huliaka (SNS) za ministra životného prostredia kvôli jeho „dezinformáciam“ a názorom, na klímu si užíva skutočný luxus a svoju funkciu využíva na 110 percent.

Vodu káže víno pije!

„Špinavý DIESEL“ Čaputovej zrazu nevadí. Pozrite si video na akom luxuse sa naša prezidentka vyváža.Ekologická žienka si od septembra 2023 do prezidentskej flotily prenajala dieslové auto, a to najnovší model Mercedes Benz Avantgarde d V300 extralang A/T 4MATIC.

Netreba zabudnúť aká je Zuzana Čaputová silná ekologička a bojuje proti každemu, kto s ňou nesúhlasí. Prečo nie elektrické vozidlo pani prezidentka? Nehovoriac o cene prenájmu a dobe prenájmu – výrazne prekračuje jej funkčné obdobie, do roku 2027!

Hlas ľudu: Otvorený list moderátorovi TA3 Rasťovi Ilievovi
POČÚVAJ, ILIEV! Nebudem vyberať slová, budem hovoriť tak, ako cítim. Na hrubé vrece, hrubá záplata. Teda tak, Ilievko! Niekto je teplý, niekto rozvedený a niekto žije už s tretím chlapom. Niekto robí politiku, niekto moderuje. Niekto odsudzuje... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!