Hlas ľudu: Otvorený list moderátorovi TA3 Rasťovi Ilievovi
23 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

POČÚVAJ, ILIEV! Nebudem vyberať slová, budem hovoriť tak, ako cítim. Na hrubé vrece, hrubá záplata. Teda tak, Ilievko! Niekto je teplý, niekto rozvedený a niekto žije už s tretím chlapom. Niekto robí politiku, niekto moderuje. Niekto odsudzuje nenávisť a niekto ju šíri.

Kam patríš ty? Našiel si sa? Ak nie, pomôžem ti

Moderuješ reláciu V politike. V jednej slabej chvíli si sa práve tam  priznal, že si teplý. Ináč by som to o tebe nevedela, ani by som to nehovorila. Nemyslím to ako urážku, veď vy gejovia a lesby sa k tomu hrdo hlásite. Teda až na výnimky typu Tódová a Záleská. Aj keď neviem, prečo sa baby  za to hanbia. Chcem ti hlavne povedať, že ako moderátor zlyhávaš na celej čiare. Namiesto upútavky robíš politické komentáre. Ostrým jazykom pourážaš všetkých, čo majú iný názor ako ty. To moderátor nesmie!

Naposledy si si vylial zlosť na Róberta Kaliňáka a Joža Ráža mladšieho

Na obidvoch naraz, veď sú kamaráti motorkári. A čo ty? Ty nemáš kamaráta? Ani motorku nemáš? Tak sa voz na kolobežke a nezáviď chlapcom. Neboj sa nič, aj  kamarát bude.  Ozaj, a vieš prečo Kaliňák, aj keď sa zapovedal, opäť ide do politiky? Aby obhajoval slovenské záujmy, vieš? A tiež aby dal do poriadku to, čo tí pred ním pokazili. A ešte vieš prečo? Aby Slovensko nezničili takí, čo si ich ty volil.

A čo sa ti nepáči na charakterovo konzistentnej žene?

Prezidentka, ktorá nebola konzistentná v dátume predčasných volieb, to je iný charakter, že? Pýtal si sa niekedy, prečo ona nebola konzistentná? Či ovce z tvojho košiara môžu čokoľvek? Kedy si liezol prezidentke do súkromia? Odsúdil si ju zato, že sa rozviedla? Že si našla druhého chlapa a že ani ten jej nebol dobrý?  Kritizoval si ju zato, že už má tretieho? Alebo ona môže a pri národniarke Šimkovičovej je rozvod na hanbu? A že žije v Rakúsku, to je chyba? Svet sa globalizuje, Ilievko, nevšimol si si? A nemyslíš, že národniarom môžem byť, aj keď sa do Ameriky presťahujem?  Ty si prečo zradil Oravu a odišiel si do Blavy? Len aby si zakryl svoju inakosť? Keby si bol taký hrdý, tak sa k nej aj na Orave prihlásiš!  Nie je to farizejstvo? A keď niekto zneužíva telku, aby si tam prezentoval svoje názory, to je čo?  Prečo by Šimkovičová nemohla bagatelizovať LGBT tému a komunitu, keď to tak cíti? Ako nazvať to, keď ty v telke hovoríš o svojej sexuálnej orientácii a o svojich názoroch na lGBT? TA3 nie je tvoja súkromná televízia! Nekonšpiruješ takto náhodou? Alebo ty môžeš a ona nie?

O Huliakových názoroch na globálne otepľovanie nebudem hovoriť

Nebudem sa púšťať do toho, čomu nerozumiem a v čom ani odborníci nie sú zajedno. Huliaka som počula v televíznych debatách a ak má pravdu, tak hovorí ako múdra kniha. Ak ju nemá, tak potom ako fantastická kniha. Má írečitý jazyk a ide mu ako rajtár.  Púšťať sa s ním do debaty nezvládne hocikto. Aj „odborníčka“ Stohlová z PS v debate s ním pohorela. Predstav si, že nevedela odpovedať na dve jeho triviálne otázky.

Ja mám však pocit, že nejde len o jeho názory, ale že z neho majú strach najmä ochranári a prezidentkin frajer. Že príde na to, kam sa prepadli milióny na ochranu prírody. Preto útočíte. Zadky im zachraňujete. Tak je to, Ilievko!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Škriekajte, paviáni, len nech sa ten „míľnik“ na odstavenie Fica už nezopakuje
Mienkotvorní totálne pohoreli. Pokašlali to novinári „objektívnych“ médií. Tentoraz sa im podarilo vyrobiť aleže naozaj falošnú mienku. Teraz, keď už je po voľbách, keď už Fico poskladal vládu, plačú nad rozliatym mliekom. OĽANO hovorí, že oni od... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!