Prielom vo svetovej tlači: PRIZNAJTE UŽ PRAVDU O COVIDE!
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Známy britský onkológ Karol Sikora tvrdí, že postcovidové roky stále zreteľnejšie ukazujú, že lockdowny v čase covidovej pandémie boli zlým riešením. Podľa neho bol narušený vývoj malých detí, obrovsky vzrástol počet úmrtí mimo covidu, najmä vplyvom rakoviny. U populácie nastali problémy s duševným zdravím a spoločnosti odvtedy čelia ekonomickým dôsledkom. "Pritom vedci a lekári, ktorí pred týmto varovali, boli označení za blbcov a dezolátov ako politickou reprezentáciou, tak vedeckou obcou," tvrdí Sikora. A dodáva, že ani po rokoch nechcú títo ľudia priznať svoje chyby. Komentár vyšiel v poprednom britskom denníku Telegraph a prinášajú ho české Parlamentní Listy.

Museli by priznať, že sa mýlili, tak radšej klamú

Sikora vo svojom komentári pre The Telegraph upozorňuje, že dodnes veľká časť vedcov a lekárov radšej trvá na tom, že lockdown bol jediným možným riešením, pretože by inak museli priznať, že sa mýlili. Sikora to tvrdí s ohľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, ktoré mapuje, ako Veľká Británia zvládla pandémiu covidu-19, aké sú dopady a aké z toho plynie poučenie do budúcnosti.  

Podľa Sikoru celé vyšetrovanie ukazuje, ako sa vedecká obec za každú cenu snaží doložiť, že lockdowny boli najlepším riešením. „Je to len nákladná ukážka ješitnosti a snahy o zachovanie reputácie, ktorá ukazuje zúfalosť vedeckých kruhov v Británii, ktoré sa snažia za každú cenu utvrdiť v tom, že to vtedy s lockdownmi inak nešlo. Nikdy nepodceňujte silu ega, a to ani u najkvalifikovanejších jedincov. Ich povesť je spojená s presadzovaním lockdownov. Ak by sa zistilo, že prísne obmedzenia spôsobili viac škody ako úžitku, čo to vypovedá o tých, ktorí to presadzovali a zosmiešňovali akúkoľvek opozíciu vrátane tej mojej?“ pýta sa Sikora.

Postcovidové roky mu ale vraj dali za pravdu, pretože sa objavuje veľké množstvo dôkazov o škodlivých dôsledkoch lockdownov. Či už sa jedná o negatívny vplyv na vývoj malých detí, ohromujúci počet úmrtí, ktoré nie sú spôsobené covidom, tikajúce časovanú bombu rakoviny, vlny problémov s duševným zdravím, ekonomické dôsledky, ktoré sa týkajú každého z nás, nárast porúch príjmu potravy u dospievajúcich, zatváranie podnikov, premárnené roky – mohol by som pokračovať ďalej a ďalej. Milióny a milióny životov boli narušené a zničené vrátane životov najmladších a najchudobnejších členov našej spoločnosti,“ má jasno známy onkológ.

Známy onkológ o TURBORAKOVINE: Toto som ešte nikdy vo svojej kariére nevidel! (VIDEO)
„Stále častejšie počujete termín turborakovina. Ide o agresívne rakoviny u ľudí, ktorí boli očkovaní proti Covidu,“ povedal v rozhovore onkológ William Makis, informuje portál thehighwire.com. „Tieto rakoviny sú diagnostikované u mladých ľudí: u... Čítať ďalej
29 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Politická objednávka

A práve covidové vyšetrovanie spustené v Spojenom kráľovstve mu vraj stále viac dáva za pravdu a ukazuje, ako vtedy vedecká obec vychádzala v ústrety politickej objednávke. Vyšetrovanie napríklad ukázalo, že vládni poradcovia z radov vedcov a lekárov označovali všetkých s odlišným názorom za blbcov a dezolátov. A to vrátane profesora Carla Henegena.

„Heneghan urobil pre presadenie prístupu založeného na dôkazoch viac ako ktokoľvek iný. Nezabúdajme, že bez jeho zásahu by každé úmrtie pacienta, ktorý mal niekedy pozitívny test na covid, či už by to bolo po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch, bolo naďalej evidované ako úmrtie na covid. Pokiaľ sa niekto nakazil v apríli, o niekoľko dní sa uzdravil, ale v júli ho zrazil autobus, bolo to evidované ako úmrtie na covid,“ vysvetľuje Sikora, že vzdelaní ľudia ako Henegen boli pritom vtedy ostrakizovaní.

Professor Karol Sikora, zdroj: Youtube/KS

"Dezolátom" by sa mali ospravedlniť

Teraz je podľa neho na mieste všetkým týmto ľuďom sa ospravedlniť. „Veď spochybňovanie akéhokoľvek konsenzu je pre dobrú vedu zásadne dôležité – najmä pri tak zásadnej veci, ako je celoštátny lockdown. Povinnosť zdôvodniť takú radikálnu novú politiku mala byť na tých, ktorí ju navrhujú, nie naopak,“ je presvedčený Sikora.

Ten pripomína aj prípad Švédska, ktoré nešlo cestou lockdownov, a napriek tomu sa mu podarilo dosiahnuť pôsobivo nízkych čísel nadmernej úmrtnosti. „Nemalo by sa vyšetrovanie pýtať, ako je to možné? Anders Tegnell, architekt úspešnej švédskej stratégie, by mal byť v našom vyšetrovaní prioritným svedkom,“ má jasno Sikora.

HUĎO: COVIDOTYRANI ZRUINOVALI VŠETKO!
"Čo nahnevalo progrestrolla? Progresívci a oľanovci neuznávajú iné vedecké kapacity ako tie "svoje". Druhý názor je podľa nich "sr..č...ka"," reaguje publicista a kandidát Republiky v parlamentných voľbách Ľubomír Huďo na slová - podľa jeho slov -... Čítať ďalej
22 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Je potrebné nezávislé vyšetrenie

Lekár tiež zdôrazňuje, že už v roku 2020 spolu s profesorom Henegenom a ďalšími napísali otvorený list premiérovi, v ktorom presadzovali zacielenú ochranu obyvateľstva. „Myšlienka spočívala v tom, aby sa laserovo ostrá a dobre financovaná ochrana zamerala na ochranu tých najzraniteľnejších a zvyšku krajiny a najmä ekonomike umožnila pokračovať v normálnom živote a rozhodovať sa na základe vlastnej tolerancie k riziku,“ spomína Sikora.

„Som viac ako inokedy presvedčený, že to bola správna cesta. Niektorí ju arogantne odmietali ako neuskutočniteľnú. Ale presadiť domáce väzenie pre celú krajinu išlo tak skvele a bez problémov, že?“ nechápe Sikora a dúfa, že niekedy prebehne naozaj nezávislé vyšetrenie postupov pri covidovej pandémii. „Ak sa odmietneme čo i len nesmelo opýtať, či neexistoval lepší spôsob, ako lockdown, zaručujeme si opakovanie našich pandemických neúspechov,“ uzatvára Sikora.

SKUTOČNÁ HRÔZA! Úmrtnosť mladých ľudí je na historickom maxime (VIDEO)
Úmrtnosť medzi mladými ľuďmi je bezprecedentne vysoká. Dátový analytik Ed Dowd zaznamenal v Británii prudký nárast úmrtnosti na kardiovaskulárne ochorenie. Čísla sú alarmujúce. Počet ľudí vo veku 15 až 44 rokov v Anglicku a Walese, ktorí umierajú... Čítať ďalej
30 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik