Miroslav Heredoš: Ako si dovoľujete pani Čaputová moralizovať? (VIDEO)
09 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

V nedeľnej relácii Na telo Čaputová naznačila aj to, či by sa postavila proti predloženým nomináciám na ministerské posty. Zdôraznila, že prezident môže nomináciu odmietnuť vtedy, ak existujú závažné dôvody, týkajúce sa konkrétnej osoby. Ako príklad spomenula, že takou prekážkou môže byť obvinenie v prípade človeka, nominovaného na post ministra vnútra. "To by som vnímala ako veľmi spornú nomináciu," uviedla.

Na túto skutočnosť regajue Miroslav Heredoš, ktorý vraj skoro odpadol! Aspoň to tvrdí na sociálnej sieti. Dôvodom jeho nevoľnosti mala byť prezidentka SR, Zuzana Čaputová, ktorá v relácii TV Markíza Na telo uviedla, že by mala problém vymenovať obvineného človeka za ministra a tým obvineným človekom, ktorý by sa mal stať ministrom nie je podľa Heredoša nikto iný, ako Robert Kaliňák (SMER - SSD).

Nad touto zaujímavou paralelou sa zamyslel v statuse a vo videu občiansky aktivista a predseda združenia VOĽNÁ ZÓNA Miroslav Heredoš. 

Heredoš sa pýta: AKO SI DOVOĽUJETE, PANI ČAPUTOVÁ, MORALIZOVAŤ

"Dnes som skoro odpadol, keď prezidentka Čaputová povedala, že by mala problém vymenovať obvineného človeka za ministra! Ja sa nechcem zastávať nijakého možného ministra, ani Kaliňáka zo SMERu, ale kde máte prosim Vás - hlava "tejto krajiny" - prezumciu neviny? Veď obvinený človek je stále nevinný!" Zdôrazňuje Heredoš.

"A kde ste boli keď si minister Vlčan vyplatil miliónové financie do svojej firmy? Tam ste boli 14 dní ticho, hoci sa jednalo o desivé morálne zlyhanie a Vy ste to vedeli - ale boli ste ticho, aby mainstream nezlynčoval Hegerovu vládu!" Dodáva občiansky aktivista.

"Boli ste ticho, lebo štátny tajomník Vlčana bol človek z prostredia Progresívneho Slovenska, Martin Ondráš! Toto je ten progresívny prístup k spravodlivosti?" Pýta sa Miroslav Heredoš.

"Prosim Vás verejne, pani Čaputová, zdržte sa už do mája 2024 akýchkoľvek moralizovaní a verejných komentárov k politickej situácii!" Dodáva.

VIDEO:

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Hlas ľudu: Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho...
Príjemnú cestu zo Slovenska!!!! Celkom ma začína baviť život. Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho, Sajfu a podobnú háveď, píše Hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová. To nie sú moje slová. Neviem, či ja by som použila... Čítať ďalej
08 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik