ŠOKUJÚCE slová Šimečku staršieho! Lekár ho posiela na psychiatriu
06 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Po Magde Vášáryovej tu máme ďalšieho "demokrata", tentokrát Martina Milana Šimečku. Skonštatoval to na sociálnej sieti exriaditeľ Divadla Andreja Bagara v Nitre František Javorský. Pridal sa k nemu aj publicista, politológ a poslanec za SNS Roman Michelko: "Podľa Šimečku staršieho existujú demokratickí, ale aj nedemokratickí voliči! Čo teraz s nimi? Čo tak zobrať im volebné právo?"

Šimečka starší opäť perlil

Javorský upozornil na to, že novinár Marián Leško, otec lídra PS Martin M. Šimečka, sociológ Michal Vašečka a šéfredaktor denníka N Matúš Kostolný zhodnotili voľby v diskusii v bratislavskom DPOH.

A na sociálnej sieti ponúkol aj úryvok z diskusie:

"Voľby dopadli tak, že nám časť voličov ukázala, že nie sú demokratickí, hoci to je to, čo sa politici neodvážia povedať. Aj rozumných ľudí som počúval, že treba to rešpektovať, lebo toto sú demokratické voľby. Ja to, samozrejme, rešpektujem, zároveň si však môžem dovoliť povedať, že tí voliči nie sú demokratickí. Volia v demokracii a voľbu v demokracii využívajú na to, aby ju odstránili. A my ich máme 40 percent, a to nerátam Hlas," takto prispel do plodnej diskusie denníka N Martin Milan Šimečka.

A pokračoval: "Kto zvolil Hitlera? Kto zvolil komunistov v roku 1946? Kto zvolil Mečiara? To boli demokratickí voliči? Ani dnes nie sú. Aby bolo jasné, nehovorím, že tí ľudia sú zlí. V súkromnom živote volič Smeru môže byť dobrým otcom aj sa môže starať o svojho psa, aj doniesť nákup susedke, ktorá je stará. V tom verejnom živote však nie je dobrý, a to treba rozlišovať," zaperlil otec lídra Progresívneho Slovenska.

Viacerí komentátori sa zamýšľajú nad tým, čo si pod týmto nelogickým pojmom vôbec predstaviť. Ako môže niekto, kto slobodne vyjadrí svoju vôľu tak, že ide voliť, voliť nedemokraticky?

Žitný o voľbách, Čaputovej i progresívnej svorke krvilačných rádoby politikov (VIDEO)
Prezidenta Pavla nemá čo zaujímať, akým smerom sa bude uberať slovenská politika, odkazuje publicista Milan Žitný. Zásah z Pražského hradu do volieb u susedov bol podľa neho pre rad slovenských voličov škandálny. Slovensko je na podobné zásahy do... Čítať ďalej
04 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Mokré sny Šimecku a spol.

Podľa Michelku Martin Milan Šimečka pri hodnotení volieb povedal aj toto: “Voľby dopadli tak, že nám časť voličov ukázala, že nie sú demokratickí…”

"Tak podľa Šimečku existujú demokratickí, ale aj nedemokratickí voliči! Čo teraz s nimi? Čo tak zobrať im volebné právo?," pýta sa v reakcii politológ. A kladie ďalšiu otázku: "Ktovie, čo tých “slušných” politikov, ktorí stoja vždy na strane “dobra” ešte napadne?"

"Už ale aspoň vieme, aké su mokré sny Šimecku a spol. A budeme robiť všetko pre to, aby sme takéto kádrovanie občanov nedopustili!," uzavrel Michelko.

Lekárska diagnóza

„Osoba s psychiatrickým ochorením má psychicky postihnutého syna. Žiadne prekvapenie sa nekoná. Len ľutujem tých z Progresívneho Slovenska. Michal Šimečka na nich, na všetkých, ako nebezpečnú infekciu, rozšíril svoju psychiatriu.“ ohodnotil výroky Šimečku staršieho známy lekár Peter Lipták.

Voliči lídrovi Hlasu: Kvôli vláde s PS sme vás nevolili (FOTO)
Povolebnú situáciu a poverenie prezidentky na zostavenie vlády Robertovi Ficovi (Smer-SSD) pozorne sleduje aj Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS. Tá spoločne s občanmi cez Facebook Petrovi Pellegrinimu (Hlas-SD) odkazuje, že nebol zvolený na to,... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!