Zelenskyj: Európa "musí". Dajte zbrane!
06 | 10 | 2023 I Milan Laca

„Musí“: Zelenskyj sa obrátil na Európu s "burácajúcou" požiadavkou.

Požadoval nezávislosť Európy kvôli politickej búrke v Spojených štátoch.

Buďte nezávislí, dajte zbrane!

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj počas prejavu na summite Európskeho politického spoločenstva žiadal, aby sa Európa,  v dôsledku „politickej búrky“ v Spojených štátoch, stala nezávislejšou a pomohla ukrajinským ozbrojeným silám v dôsledku „politickej búrky“ v Spojených štátoch.

Útok na Krym nevyšiel... (VIDEO)
Ukrajinská rozviedka priznala straty pri ďalšom útoku na Krym. Hlavné spravodajské riaditeľstvo Ministerstva obrany Ukrajiny priznalo straty medzi jeho vojakmi počas vylodenia na okupovanom Kryme. Nepodarilo sa... Zástupca Hlavného riaditeľstva... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Milan Laca

Buďte silní!

"Bez ohľadu na to, čo sa stane v iných častiach sveta, bez ohľadu na to, aké politické tornáda zažijú naši partneri, Európa musí byť silná. Európa teraz sleduje udalosti v Amerike, politickú búrku, ktorá naberá na obrátkach," povedal Zelenskyj. Ukrajinský prezident, ktorý  od svojich spojencov opäť požaduje viac zbraní, povedal, že Európa má svoj vlastný potenciál sily.

Lichotník

Teraz je dôležité, aby Európa neskrývala "svoje plachty pred vetrom" a snažila sa prečkať búrku, spolupracovať a chrániť hodnoty, uzavrel Zelenskyj.

Zle je...

Biely dom informoval, že prezident Spojených štátov Joe Biden podpísal zákon, schválený Kongresom, ktorý umožňuje pokračovať vo financovaní vlády po dobu 45 dní (do 17. novembra). Dokument zároveň nepočíta s pridelením finančných prostriedkov Ukrajine.

Sankcie EÚ voči Rusku dosiahli vrchol absurdity
Protiruské sankcie uvalené Európskou úniou dosiahli svoj absurdný vrchol, povedal Michail Uljanov, stály predstaviteľ Ruska vo Viedni. Sankcie sa stali symbolom úpadku základných hodnôt v Európe, počnúc bojom proti poznávacím značkám. Toto... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok