Akcia BIZOŇ: NAKA zasahovala v utorok ráno v Nitrianskom kraji
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahovala v utorok ráno v Nitrianskom kraji v rámci akcie "Bizoň". Pre TASR to potvrdili z policajného prezídia.

"Aktuálne sa realizujú viaceré procesné úkony. Bližšie informácie k predmetu úkonov, ako aj k právnej kvalifikácii skutku v v tomto štádiu nie je možné vyjadriť," uviedla polícia s tým, že bližšie informácie poskytne hneď, ako to procesná situácia dovolí.

Pri akcii mala polícia podľa portálu Startitup zadržať bývalého šéfa nitrianskeho inšpektorátu práce Róberta Bullu aj majiteľa siete penziónov Hoffer Juraja Vargu.

Akcia Agentúra 

Bývalý šéf nitrianskeho inšpektorátu práce Róbert Bulla ale aj majiteľ site penziónov Hoffer Juraj Varga už z políciu dočinenia v minulosti mali. Bulla ako hlavný obvinený, Varga ako kľúčový svedok. 

Róberta Bulu totiž v januári 2022 už policajti NAKA zadržali. Akcia mala krycí názov Agentúra. Bulla mal podľa uznesenia o vznesení obvinenia stáť na čele zločineckej skupiny, ktorá pôsobila na území Nitrianskeho a Trnavského kraja od septembra 2016 až do konca roka 2020. Fungovala hlavne v mestách Galanta, Sereď a Gabčíkovo.

AKTUALIZOVANÉ: TOTO už BEZMAJETNÝ Matovič NEVYSVETLÍ! Hlas prináša ŠKANDALÓZNE ODHALENIE (VIDEO)
Nebude toto Matovičova vila v Cannes? Toto musí vysvetliť! Dlhé roky tvrdí, že nemá žiaden majetok! Na túto vlastnú prezentáciu Igora Matoviča reaguje podpora strany Hlas-SD reportér Samuel Migaľ. Upozorňuje, že počas Matovičovej vlády sa udialo... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik