AKTUALIZOVANÉ: TOTO už BEZMAJETNÝ Matovič NEVYSVETLÍ! Hlas prináša ŠKANDALÓZNE ODHALENIE (VIDEO)
26 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Nebude toto Matovičova vila v Cannes? Toto musí vysvetliť! Dlhé roky tvrdí, že nemá žiaden majetok! Na túto vlastnú prezentáciu Igora Matoviča reaguje podpora strany Hlas-SD reportér Samuel Migaľ. Upozorňuje, že počas Matovičovej vlády sa udialo viacero miliónových “trnavských náhod”! “Teraz je ras na Igorovi Matovičovi,” hovorí Matúš Šutaj Eštok (Hlas SD) v závere videa, ktoré dnes zverejnil jeho stranícky kolega Samuel Migaľ. “Ktorý vodu káže a víno pije, aby vysvetlil pôvod svojho majetku. Odkiaľ na toto všetko zobral peniaze. Spolu so svojou manželkou,” upresňuje Eštok. Reč je o honosnom kaštieli na Turci.

A tieto náhody sa opäť spájajú s Matovičovou manželkou, Pavlínou! Bojuje s mafiou, alebo sám mafiánom je? AJ TOTO JE MAJETOK SLOVENSKEJ REPUBLIKY!

V Turčianskej Štiavničke vyrástla popri rekonštruovanom Révayovskom kaštieli zo 16.storočia veľká investičná výstavba. "Podľa miestnych v sebe ukrýva jedno veľké tajomstvo. Skutočného majiteľa. My v Hlase sa pýtame, VODU KÁŽE A VÍNO PIJE? Nech to vysvetlí Igor Matovič!," apeluje na expremiéra Migaľ.

Za testy?

Migaľ ukazuje na kaštieľ Révayovcov zo 16. storočia v Turčianskej Štiavničke neďaleko Martina. V roku 2021 začal v kaštieli a na jeho pozemku čulý pracovný ruch. A kto to financuje? “V širokom okolí je verejným tajomstvom, že to má byť práve Igor Matovič a jeho manželka Pavlína,” odpovedá Migaľ.

Do svojho vlastníctva si budovu pripísala trnavská firma ISMONT v polovici júna 2021. “V deň, keď Slovensko žilo naplno pod covidovou krízou pod neschopným Matovičovým riadením. Pamiatkárom nevadila ani ďalšia výstavba v areáli roky chátrajúceho kaštieľa. Krajskí pamiatkári, ktorých zriaďovateľom je ministerstvo kultúry, neprotestovalo. Rezort kultúry v tom čase patril pod OĽANO. Na pôde pozemku s kultúrnou pamiatkou začalo vznikať sedem apartmánových domov, ktoré sú ponúkané ako skvelá investícia,” dodáva Migaľ.

Hlasák však naznačuje, že za investíciou stojí Matovičova manželka Pavlína, ktorú spája aj s firmou, ktorá robila pre štát nákup testov. Firma prestala vykazovať obrovské zisky, keď covid odišiel. “Miliónový kšeft s testami – firma z Trnavy, za projektom kaštieľa, ktorý sa zdal byť skrachovaným, sa opäť objavila firma z Trnavy. Matovič a jeho Pavlína tiež z Trnavy,” vypočítava Migaľ. “Je toto len náhoda? Alebo mnoho náhod naraz na jednom mieste?”

A Migaľ položil naozaj otázku na telo: “Neskončili náhodou milióny za testy z malého trnavského domčeka v tomto honosnom turčianskom sídle? Alebo, aké skutočné majetky vlastní Igor Matovič spolu s jeho manželkou? Nebude toto Matovičova vila v Cannes?”

VIAC VO VIDEU:

Gašpar vytiahol na Matoviča ŤAŽKÝ KALIBER - PAVLÍNKU! Toto chlapec nerozdýcha
Slovensko sa za obdobie posledných 3 rokov dostalo do totálneho chaosu. Igor Matovič a jeho banda amatérov, zdevastovali čo sa dalo. Skonštatoval to na sociálnej sieti bývalý prezident polície Tibor Gašpar. No v príspevku sa len nesťažuje. Doslova... Čítať ďalej
25 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik