AKTUÁLNE: EXTRÉM na ŽELEZNICI! Až 5 SAMOVRAHOV za 24 hodín? (FOTO)
23 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Za posledný deň vlaky zabili viacero ľudí! Vlaková doprava na Slovensku zažíva jedny zo svojich najtragickejších chvíľ. Za posledných 24 hodín železnice hlásia už štvrtý incident, kedy museli prerušiť alebo obmedziť dopravu kvôli stretu vlaku a človeka. Pri jednom z nich malo dokonca dôjsť k stretu s dvoma osobami súčasne. Viaceré si, žiaľ, vyžiadali obete na životoch, informuje portál zoznam.sk.

Najnovšie došlo k zrážke vlaku a človeka na východe Slovenska. “Os 9412 (Stakčín 10:35 – Humenné 11:24) predpokladané meškanie na príchod do stanice Humenné 120 min. Dôvod: zrazil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku,” informovala ZSSK dnes na poludnie.

Podľa tvrdení viacerých svedkov vlak zachytil dve osoby. Bližšie informácie nateraz nie sú známe.

K stretu osoby a vlaku došlo aj okolo polnoci. Od 0:10 hod. bola prerušená doprava cez stanicu Šaľa. “Rušňový vlak zrazil a usmrtil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku,” priblížila ZSSK.

Aj piatkový podvečer sa pre niektorých Slovákov zmenil na nočnú moru. V priebehu niekoľkých minút sa na dvoch rozdielnych miestach Slovenska rozhodli dvaja ľudia ukončiť svoj život tým najtragickejším spôsobom. V okolí Bratislavy a Martina skočili dvaja ľudia pod vlak. Žiaľ, na úseku Martin-Vrútky došlo k usmrtenia osoby v koľajisku osobným vlakom.

ZDROJ: FB/Dopravný servis

O obrovskej tragédii informovala Železničná spoločnosť Slovensko na svojej stránke. “Z dôvodu usmrtenia osoby na koľajisku osobným vlakom je vlaková doprava zo smeru Martin-Vrútky prerušená,” napísali o 17:45 desivý oznam.

Len pár minút predtým sa o samovraždu pokúsila osoba tiež v úseku Bratislava – Lamač – Devínska Nová Ves. Podľa dostupných informácií tento prípad nemal tragický koniec.

Správu budeme aktualizovať.

Rážove najhoršie obavy: Ideme do PEKLA! (VIDEO)
Čaká nás apokalypsa? Jožo Ráž varuje pred katastrofou. Je rockerom na plný úväzok. Nebojí sa vyjadriť svoj názor, aj keď ho médiá často kritizujú. Taký je líder Elánu. Odsudzuje kapitalizmus, ktorý považuje za cestu do pekla. O ničom... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik