SMUTNÁ SPRÁVA! Opustil nás ďalší známy spevák
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Smutná správa z umeleckého sveta. Zomrel spevák Jozef Paulíny († 66), ktorý účinkoval v kapele Modus, informuje denník Nový čas.

Paulíny sa tešil popularite najmä v 80. rokoch, pôsobil po boku hviezdnych hudobníkov v kapele Modus a vyprodukoval množstvo piesní, ktoré Slováci radi počúvajú doteraz. Zo šoubiznisu po skončení pôsobenia v kapele však úplne neodišiel a v spoločnosti bol známy ako priateľ Eriky Judínyovej a objavoval sa aj na spoločenských akciách. 

"Dnes nadránom umrel náš dobrý kamarát a kolega, exspevák skupiny Modus Jožko Ďoďi Paulíny. Už nám nezaspieva ani Robertu, ani Snívaj, lietaj, bež a skáč a ani Keď sa raz oči dohodnú. Česť tvojej pamiatke, kamarát," napísal na sociálnej sieti známy spevák a komunálny politik Marian Greksa.

"Drahý Jozef Paulini, lúčim sa s tebou a nemôžem v tichu, lebo pracujem. I tak moja duša cíti, že odchádzaš vdiaľ. Hovorili sme o tom pred dvoma týždňami. Náš hodinový rozhovor nikdy nezabudnem, ako aj to, čo sme spolu prežili. Naše hlboké priateľstvo, ktoré bolo nad všetkými vzťahmi, nám dávalo porozumenie a zmierenie so životom. Ach, nájdi pokoj v objatí tvojho ocka a mamy. Budem pamätať, neboj. Trocha tvoja Rybka," rozlúčila sa speváčka Marcella Molnárová.

Kmeň Hunza: Potomkovia Alexandra Veľkého, ktorí nepoznajú choroby a dožívajú sa až 150 rokov!
Zatiaľ čo našu západnú civilizáciu sužujú najrôznejšie choroby, na zemi existuje miesto, ktorého obyvatelia sa dožívajú veľmi vysokého veku, choroby sú im cudzie, a navyše stále vyzerajú mladistvo. Sú usmievaví a voči cudzincom sú vždy priateľsky... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik