Glück ZNÁŠA následky: Matovičovi dal päsťou, ihneď prišiel o FUNKCIU!
14 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Mnohí ho oslavujú skoro ako národného hrdinu, muža, ktorý pleskol Igorovi Matovičovi po ústach. Richarda Glück (Smer-SSD) za tento čin, ihneď niesol následky. Poslanci košického mestského zastupiteľstva (MsZ) na svojom stredajšom rokovaní ho odvolali z funkcie člena legislatívno-právnej komisie pri MsZ.

Ako dôvod uviedli medializovaný konflikt lídra hnutia OĽANO a priatelia Igora Matoviča s exministrom vnútra Robertom Kaliňákom (Smer-SD) na tlačovej konferencii Smeru-SD k migrácii pred úradom vlády, do ktorého mal byť práve Richarda Glück zapojený.

Za odvolanie Glücka k 15. septembru hlasovalo 20 poslancov. Proti bol jeden a zdržali sa piati. S poslaneckým návrhom sa stotožnila aj predsedníčka komisie Beáta Zemková.

„Vzhľadom na to, že to bolo zdieľané aj na sociálnej sieti tej osoby, ktorej sa to týka, tak si naozaj myslím, že by sme nemali podporovať takéto správanie. Nech už sú politické boje akékoľvek, fyzické by byť nemali,“ povedala.

Viceprimátor Marcel Gibóda reagoval, že tak, ako v zverejnenom videu, by sa problémy v meste a demokratickej spoločnosti na Slovensku riešiť nemali. „Nemal by to byť hlavne prístup človeka, ktorý reprezentuje a podáva nám odborné informácie v odborných komisiách MsZ,“ uviedol.

Tibor Gašpar: Na základe podania Diany Santusovej mal byť Ďurka opätovne vo väzbe!
S najdlhšie slúžiacim niekdajším prezidentom Policajného zboru SR Tiborom Gašparom sa moderátorka Mimi Šramová rozprávala o migrantoch, nezvládnutom manežmente migrantskej krízy zo strany súčasného šéfa slovenskej polície Štefana Hamrana, rozklade... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik