AKTUÁLNE Medveď pri základnej škole!
09 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Ďalší medveď zašiel až do obývanej časti obce. Vedenie samosprávy Trnavá Hora dnes varovalo pred pohybom medveďa v obci. Videli ho len kúsok od základnej školy a prechádzal sa poza rodinné domy, informuje portál zoznam.sk.

Medveďa zaznamenali dnes v doobedňajších hodinách v intraviláne obce Trnavá Hora v okrese Žiar nad Hronom. Obec o tom informovala na sociálnej sieti. 

“Pohyboval sa v časti od lesa nad základnou školou a prechádzal smerom poza rodinné domy, popri jarku za telocvičňou školy. Pravdepodobne ide o mladého jedinca,” uviedla obec spolu s výzvou na opatrnosť.

O situácii bola, podľa samosprávy, oboznámená polícia aj Zásahový tím pre medveďa hnedého. Obec neskôr doplnila aktualizáciu, podľa ktorej bol medveď videný, ako ide do lesa nad babou jagou. Nemožno však vylúčiť, že sa vráti, preto platí výzva na zvýšenú ostražitosť v obci a jej okolí.

AKTUÁLNE Je nariadený ZÁKAZ stretávania! ŠÍRI sa vysoko INFEKČNÉ ochorenie! 
Hygienici už niekoľko týždňov evidujú žltačku typu A medzi obyvateľmi v prešovskom okrese. Prvá sa objavila začiatkom letných prázdnin v obci Lesíček. V tejto obci bolo doteraz zaznamenaných 43 prípadov. Hygienici prijímajú opatrenia a spúšťajú... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik