Za vraždu manžela na 15 rokov do basy!
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Za vraždu manžela vymeral Okresný súd (OS) Trenčín vo štvrtok (31. 8.) 34-ročnej žene 15-ročný trest odňatia slobody.

Podľa hovorcu Krajského súdu (KS) Trenčín Romana Tarabusa došlo k skutku v januári v kuchyni rodinného domu v Handlovej.

Konkretizoval, že po predchádzajúcej slovnej hádke žena pod vplyvom alkoholu fyzicky zaútočila na manžela kuchynským nožom s celkovou dĺžkou 33 centimetrov.

"Jediným úderom veľkej intenzity ho bodla do hrudníka. Spôsobené zranenia v priebehu niekoľkých minút viedli k smrti poškodeného, ktorej nebolo možné zabrániť ani v prípade poskytnutia okamžitej laickej či odbornej pomoci. Rozsudok nie je právoplatný," uviedol Tarabus.

Šutaj Eštok zverejnil UNIKNUTÝ EMAIL z bezpečnostných zložiek: ÓDOR SITUÁCIU S MIGRANTAMI ZĽAHČUJE A HAMRAN MLČÍ!
Oddelenia cudzineckej polície NR a NZ kolabujú kapacitne aj personálne! Nové Zámky, Komárno, Veľký Krtíš a mnoho ďalších miest aktuálne zažíva nebývalý nápor migrantov. Ľudia na Cudzineckej polícii ho nezvládajú, parky a detské ihriská obsadili... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik