SNS upozorňuje: Čaputová s Ódorom odignorovali významný štátny sviatok
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Prezidentka Čaputová s premiérom Ódorom odignorovali významný štátny sviatok Slovenskej republiky, upozorňuje vo svojom vyhlásení Slovenská národná strana.

Prezidentka Zuzana Čaputová a premiér Ľudovít Ódor včera neprišli na slávnostné zasadnutie Národnej rady Slovenskej republiky a odovzdávanie štátnej ceny Jozefa Miloslava Hurbana. Slovenská národná strana gratuluje obzvlášť laureátovi Mariánovi Kuffovi, ktorý si túto štátnu cenu prebral za svoje celoživotné zásluhy najmä v humanitárnej oblasti.

Ústavu si vykladajú, ako sa im aktuálne hodí

Deň Ústavy Slovenskej republiky a s tým spojené štátne oslavy si zasluhujú pozornosť všetkých ústavných činiteľov, ktorý si ctia našu ústavnosť. Vlády Slovenskej republiky zostavené od roku 2020 na čele s prezidentkou nám však už viackrát dokázali, že si našu Ústavu vykladajú, ako sa im aktuálne hodí.

Príkladom je uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických, odmietnutie vykonania referenda o predčasných parlamentných voľbách v roku 2021, či darovanie strategických zbraní našej armády na Ukrajinu.   

Nemecko je OK, Slovensko Čaputovej smrdí

Pokiaľ je pravdou, že prezidentka Zuzana Čaputová a premiér Ľudovít Ódor včerajšie štátne slávnosti odignorovali práve kvôli Mariánovi Kuffovi, je to len vizitkou ich jednostranného hodnotového nastavenia. Prezidentka si cenu pre seba za podporu európskej integrácie išla prevziať osobne až do Nemecka, ale keď na Slovensku preberá štátnu cenu významný predstaviteľ našej konzervatívnej spoločnosti počas slovenského štátneho sviatku, tak to jej už smrdí, stojí vo vyhlásení SNS.

Marián Kuffa odkázal Zuzane Čaputovej a Ľudovítovi Ódorovi a pozdravil Róberta Fica a Andreja Danka
Prezidentka Zuzana Čaputová a poverený predseda vlády Ľudovít Ódor sa odmietli zúčastniť na odovzdávaní Štátnej ceny Jozefa Miloslava Hurbana. Denník Štandard konštatuje, že dôvodom ich neúčasti na ceremoniáli mal byť fakt, že jedných z ocenených... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik