Beňová ku kandidatúre Korčoka: Liberálnym médiám už nevadí, že pritakával Ficovi v zahraničnej politike?
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Ivan Korčok bude kandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách. Liberáli sa tešia, opozícia si zaspomínala.

"Mojím hlavným cieľom je pomôcť Slovensku. V prípade, že uspejem, chcel by som niesť spoluzodpovednosť za to, ako naša krajina napreduje. Chcem ponúknuť moju skúsenosť z 30 rokov služby Slovenskej republike, nadstraníckosť a zároveň jasné postoje k tomu, ako by sa život v našej krajine mal vyvíjať," uviedol Korčok.

Prezidentka sa teší! Korčok jej jej kandidát

"Teším sa každému demokratickému kandidátovi, ktorý zdieľa rovnaké hodnoty ako ja. Myslím také, ktoré sú perspektívne na udržanie mieru, bezpečia, právneho štátu v Európe a na Slovensku. V tomto zmysle sa teším aj kandidatúre Ivana Korčoka, ktorého považujem za hodnotovo blízkeho človeka," povedala hlava štátu. 

SMER SSD hovorí jasné nie, Ivanovi Korčokovi! JE prezliekač kabátov a ďalšia Čaputová
IVAN KORČOK JE TYPICKÝM PREZLIEKAČOM KABÁTOV. SMER – SSD HOVORÍ JASNE – ĎAKUJEME, NEPROSÍME! Takto reaguje strana SMER SSD na vyhlásenie Ivana Korčoka, v ktorom oznámil, že bude kandidovať v roku 2024 za prezidenta Slovenskej republiky. Vyhlásenie... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Šimečka to už vidí: JA PREMIÉR, KORČOK PREZIDENT

"Som rád, že sa Ivan Korčok rozhodol kandidovať. A je podľa môjho názoru aj správna cesta, že sa rozhodol ísť občianskou cestou a zbierať podpisy. Pre PS je dnes absolútnou prioritou, aby vo voľbách do NR SR uspela lepšia budúcnosť Slovenska, a nevznikla vláda Roberta Fica s ministrami Mazurekom a Dankom," vyjadril sa líder progresívcov Michal Šimečka.

Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Hlavný denník, ilustračný obrázok
Redakcia Hlavného denníka: Mnohí čitatelia, aj politické strany chápu dôležitosť toho, čo robíme. Patríme medzi najväčšie médium na opačnej strane barikády, ktoré hovorí nahlas to, čo sa už inde nedozviete. Dnes viac ako doteraz potrebujeme vašu pomoc.

 

Beňová všetkých vyviedla z omylu

"Len jedna veta ku “kandidatúre” Ivana Korčoka na post prezidenta SR. Najkomickejšie na tom je, že kým bol nominantom SDKÚ u E. Kukana, na všetko pritakával a so všetkým súhlasil, keď bol nominantom SMER - SSD, na všetko iba pritakával a so všetkým súhlasil, keď bol nominantom SAS, na všetko pritakával a so všetkým súhlasil," pripomína europoslankyňa Monika Beňová.

Monika Beňová / Facebook - self

Upozorňuje, že dnes Korčoka liberálne médiá považujú za “záchranu”. Lebo pritakávačov na čokoľvek majú radi. Už ani nevadí, že pritakával Robertovi Ficovi v zahraničnej politike.

NAĎ sa vyhráža SZPB: Absolútne sa utrhli z reťaze! JA to tak NENECHÁM! (VIDEO)
Exminister obrany Jaroslav Naď sa tentokrát pustil do Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov (SZPB). Táto organizácia podľa neho porušuje svoje vlastné stanovy. Vyčíta im proruské aktivity a tiež, že túto organizáciu všetci financujeme. A... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

sas