Policajná nadpráca tlačí SMER v preferenciách stále vyššie
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Na prepustenie Tibora Gašpara reaguje už krátko po prvých správach publicista Karol Lovaš. Jeho názor zo sociálnej siete vám ponúkame v pôvodnom znení.

_______________________________

"Tibor Gašpar bol prepustený

Tento druh policajnej "nadpráce" niekoľko týždňov pred voľbami je prejavom chaosu a amaterizmu v ktorom sa zmieta Slovensko od volieb v roku 2020. Zdá sa, že ani predčasné voľby v septembri neprinesú uspokojivý scénár. Včera som o tom hovoril na ČT24. Nepôjde o to, kto vyhrá voľby, ale komu sa podarí zostaviť vládu. Tu, zdá sa, môže nastať patová situácia, lebo ani SMERU ani PROGRESÍVNEMU SLOVENSKU sa to nemusí podariť.

V prípade, že by nakoniec vládu zostavilo PS, je otázne ako dlho by, pri politickej neskúsenosti jej predstaviteľov, vydržala. A to najmä za predpokladu, že by to bola opäť raz vláda "širokej koalície", ktorú by spájalo jediné - odpor voči Robertovi Ficovi. Je viac než pravdepodobné, že takáto vláda by nevydržala celé volebné obdobie a nás budú čakať ďalšie predčasné voľby.

V septembri nebude dôležité, kto voľby vyhrá, ale kto zostaví životaschopnú vládu, ktorá ustojí celé funkčné obdobie. Zatknutie a prepustenie bývalého policajného prezidenta je skutočnosť, ktorú Robert Fico a jeho strana využije vo svoj prospech. Je prejavom maximálneho úpadku Slovenska, že sa takéto niečo deje a že Robert Fico môže tak ľahko "kraľovať" aktuálnej predvolebnej kampani.

Robí preto veľmi málo. Iba využíva chyby a politickú neskúsenosť svojich protivníkov. Zapojenie Polície do predvolebnej kampane bolo zbytočnou nadprácou, ktorá teraz naplno ukáže Ficove schoponosti uplatniť svoj politický marketing."

__________________________

Mimoriadne na nedeľné ráno
Takže tak. Na profile syna Tibora Gašpara, Pavla, sa dnes nadránom zjavil status, ktorý vidíte pod titulkom. Ešte predtým však autor uverejnil status nasledujúceho znenia: "Dovoľte mi, ...aby som v mene celej našej rodiny srdečne poďakoval... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik