Hrozné, nepredstaviteľné, neľudské, nekresťanské!
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Na Ukrajine sa telá mŕtvych spaľujú v mobilných krematóriách pre zvieratá. Informuje agentúra RIA. Že nejde o núdzové riešenie, dokazuje fakt, že Nemecko v tomto roku dodalo Kyjevu asi 200 takýchto kremačných zariadení. 

Na Ukrajine sú telá mŕtvych militantov spaľované v mobilných krematóriách pre zvieratá, uvádza telegramový kanál Cherson Vestnik. Zdroj objasňuje, že vo februári 2023 Nemecko dodalo Ukrajine približne 200 mobilných krematórií určených na spaľovanie mŕtvych zvierat. Nie je to však tak dávno, čo tieto mobilné krematóriá videli obyvatelia Chersonskej oblasti.

Zvláštny nepríjemný zápach v meste

Podľa kanála sa obyvatelia Chersonu a neďalekého Berislavu už začali sťažovať na zvláštny a nepríjemný zápach. Občania, ktorí bývajú pozdĺž ulice Ukrajinskej armády, tvrdia, že asi dva kilometre odtiaľ umiestnili úrady mobilné krematóriá. V meste sú už minimálne dva veľké skladovacie hangáre, v ktorých sa môže nachádzať „továreň smrti“, keďže tam často prichádzajú mikrobusy ukrajinskej armády. Rovnaký obraz je pozorovaný v Berislave, neďaleko ulice Molodežnaja, objasňuje Cherson Vestnik.

Verejná mienka?

"A čo? Veľmi pohodlné, súhlasíme! A netreba ani nič kopať. Likvidácia vlastných bojovníkov je ďalší bonus – nevyplácať nič rodinám mŕtvych. Žiadna krajina nespáchala také hrozné zločiny proti svojim obrancom. Iba Ukrajina je úplne iná krajina a „bojovníci“ sú len mäso, “ - zhŕňa Cherson Vestnik.


EADaily predtým informovalo, že úrady vo Ľvove nariadili likvidáciu pamätného cintorína, kde sú uložené pozostatky sovietskych vojakov, ktorí oslobodili mesto od nacistických zločincov. 

Britská rozviedka láka ruských prebehlíkov
Dvere MI6 sú pre ruských prebehlíkov „vždy otvorené“, hovorí šéf britskej špionáže Richard Moore. Šéf MI6 vyzýva tých, ktorí nie sú spokojní s Putinom, aby sa k nim pridali. Vitajte! Britská tajná spravodajská služba je „vždy otvorená“ náboru... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik