Ódor problém nevidí! Voľby-nevoľby, ZATÝKAŤ OPOZÍCIA SA MUSÍ
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Orgány činné v trestnom konaní (OČTK) vrátane polície konajú a musia konať nezávisle bez ohľadu na to, či sa v tejto krajine konajú alebo nekonajú voľby či predvolebná kampaň. Vyhlásil to poverený premiér Ľudovít Ódor v súvislosti s prípadom zadržania exšéfa polície Tibora Gašpara, ktorý kandiduje v septembrových parlamentných voľbách za Smer-SD.

Vraj všetko vysvetlia

"Polícia a prokuratúra svoje kroky verejnosti dôveryhodne vysvetlia, hneď ako to bude možné. Predseda vlády nie je nijakým spôsobom informovaný o živých prípadoch nad rámec zákona, ani do nich nijakým spôsobom nezasahuje," uviedol premiér v stanovisku, ktoré TASR zaslal jeho hovorca Peter Majer.

Ódor zdôraznil, že vláda odborníkov nedelí svet na Slovensku na koalíciu či opozíciu. "Venujeme sa primárne riešeniam problémov, ktoré ohrozujú úspech ľudí u nás a krajinu ako takú. Tých problémov tu nie je málo," vyhlásil.

Advokát Para: Vyšetrovateľ NaKA odmietol povedať dôvody zadržania Tibora GAŠPARA a zložil mi telefón!
Dostavil som sa osobne na PPZ, NAKA za vyšetrovateľom PZ kpt. KONEČNÝM, aby som mu podal potvrdenie už podaného návrhu (i) na nahliadnutie do spisu a (ii) zdôvodnenie zadržania Tibora GAŠPARA! A vyšetrovateľ tu nie je! Advokát Marek Para informuje... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Zastavte ten cirkus!

Šéf Smeru-SD Robert Fico v sobotu zopakoval tvrdenia, že premiér i prezidentka Zuzana Čaputová vedeli vopred o zadržaní policajného exšéfa a dali naň súhlas. Obaja to odmietajú.

Fico ich vyzval, aby zastavili "cirkus" okolo zadržania.

Tibora Gašpara v piatok (11. 8.) ráno zadržali v súvislosti s podozrením z korupčnej trestnej činnosti v rámci policajnej akcie Ezechiel 7. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal v sobotu podnet na väzobné stíhanie Tibora Gašpara aj ďalšieho obvineného Romana Stahla. Obvinený je aj nitriansky podnikateľ Norbert  Bödör.

HORÚCA AKTUALITA Vyšetrovateľ NAKA navrhuje pre Gašpara VÄZBU!
Vyšetrovateľ NAKA navrhuje, aby bol Tibor Gašpar vzatý do väzby po tom, ako ho v piatok obvinili z korupcie. Väzobné stíhanie navrhol aj bývalému vyšetrovateľovi NAKA Romanovi Stahlovi, ktorého podozrievajú, že sa nechal korumpovať Gašparom a... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik