K tomuto sa na Slovensku ešte nikto nikdy neznížil
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Medvedia služba" - píše o najnovšej zatýkačke kandidáta volieb publicista Karol Lovaš.

"Zatvoriť bývalého policajného prezidenta a aktuálne kandidáta opozičnej strany mesiac pred voľbami je niečo, k čomu sa v časoch najväčšej politickej slávy neznížil ani Vladimír Mečiar."

Policajná manipulácia s voľbami

"Ak existuje skutková podstata naplnenia trestného činu určite by zatknutie počkalo deň po voľbách. Zvlášť u tak exponovanej osoby akou je Tibor Gašpar. Tento druh policajných hier, ktoré priamo zasahujú a ovplyvňujú predvolebnú kampaň, je niečo, čo by v demokratickej spoločnosti nemalo mať miesto."

Netrúfol by si na to ani Mečiar

Táto účelová vec nakoniec nepoškodí tých, voči ktorým bola namierená. Ublíži celému Slovensku. Pred voľbami sa nezatváralo ani za Mečiara. Ak bude Tibor Gašpar prepustený, môže stáť pred nami budúci kandidát na prezidenta.

Ako je to s tou "trafenou husou"?
Prezidentka Zuzana Čaputová odmieta tvrdenia, že by dopredu vedela, či dala súhlas s akoukoľvek policajnou akciou. Označila to za klamstvo lídra Smeru-SD Roberta Fica, podľa ktorého sa prezidentka podieľa na snahe o likvidáciu opozície. Fico... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme