TOTO je morálny a etický vzor? Gašpar ZVEREJNIL nahrávku čurillovcov
10 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý prezident Policajného zboru Tibor Gašpar zverejnil nahrávku, v ktorej obvinení v prípade čurillovcov, spomínajú sudkyňu Pamelu Záleskú, ako im “ Pamela hádam vytýči cestu". Začína sa to známej dvojici Záleská- Tódová rúcať?

Gašpar zároveň varuje. “Na Slovensku sa nám rozmohol taký nešvár, kedy majú niektorí ľudia potrebu verejne vykrikovať svetu, aká je ich orientácia. Tento trend začali moderátori TA3, Iliev a Dírer. Neskôr ich nasledoval Hellebrandt z Progresívneho Slovenska, mimochodom na tlačovke, kde mal prezentovať sociálnu politiku. No a naposledy to bola kvetinka policajného zboru, admin Púchovský. Podobne skončila aj reakcia Tódovej, na jej vzťah so sudkyňou ŠTS Záleskou.”

“Namiesto vysvetlenia všetkých podozrení, prišlo teatrálne priznanie o jej orientácii. Samozrejme nezabudla o sebe a jej partnerke dodať, že sú etické a morálne vzory,” doplnil.

“Tódová, Iliev, Dírer, Hellebrandt, Púchovský. Slovákom je úplne jedno či sa identifikujete ako koleso, alebo štrúdľa. Je to vaša osobná vec, ktorá nikoho nezaujíma. Miešate súkromie s prácou, a potom to tak aj vyzerá. Slovákov trápi extrémna inflácia, kolabujúce zdravotníctvo, sociálna neistota a rozpad právneho štátu. Trojročný výsledok práce Matoviča, Hegera, Sulíka a Kollára pod krídlami Čaputovej,” dodáva exšéf Policajného zboru.

“A pani Tódová, tie reči o tom aká je vaša partnerka, sudkyňa Záleská, etický a morálny vzor, si nechajte na váš ďalší spoločný výlet. Dôkazov o jej, a vašej účasti v tomto zločineckom, Lipšicovom systéme je dosť, a budú len pribúdať,” upozornil na záver.

Komentuje aj Taraba

Vzťah sudkyne Špecializovaného trestného súdu Pamely Záleskej s novinárkou Denníka N Monikou Tódovou, komentuje aj Tomáš Taraba.

"Mazák prehlásil, že Súdna rada sa nebude zaoberať Pamelou, lebo jej vzťah s Monikou je rodinný. Neviem či si tento pán uvedomuje čo práve povedal, pretože:

1. Ak Monika a Pamela sú rodina podľa toho ako to definuje slovenské právo, je to ešte horšie ako sme si mysleli,

2. Ak nie sú v rodinnom a príbuzenskom vzťahu podľa slovenského práva, tak na čele Súdne rady máme tupca, čo ani nevie ako definuje slovenské právo rodinu." Napísal Taraba na sociálnej sieti a v závere skonštatoval: "Lesbický milenecký vzťah to určite rodina nie je."

Vyhráža sa Púchovský politikom? Taraba sa odhodlal na RÁZNY krok!
Po posledných udalostiach s duom Tódová- Záleská, má Slovensko zarobené na ďalší veľký škandál. Poslancovi Tomášovi Tarabovi (SNS / Život-NS) v messengeri pristála správa z profilu, ktorý sa javí, ako profil admina stránky Hoaxy a podvody – Polícia... Čítať ďalej
10 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik