Američanov opäť strašia ruské ponorky (VIDEO)
10 | 08 | 2023 I Milan Laca

Niet nádeje. V Spojených štátoch hovoria o obavách svojich generálov z Putinovho kroku.

Bývalý agent CIA Johnson: Americkí generáli zabudli na Ukrajinu a hovoria o hrozbe ruských jadrových ponoriek.

Nový problém
Americkí generáli už nemyslia na Ukrajinu, ale s obavami si všímajú kolosálne schopnosti ruskej flotily jadrových ponoriek, schopných zničiť Spojené štáty, povedal bývalý agent CIA Larry Johnson v rozhovore pre Redacted.
Lukašenko straší susedov! Schyľuje sa ku konfliktu?
Litva a Poľsko sú v panike! Bielorusko cvičí armádu! Minsk sa rozhodol usporiadať rozsiahle vojenské cvičenia 15 kilometrov od koridoru Suwalki. Aby vedeli... V Bielorusku sa začali rozsiahle vojenské cvičenia, ktoré vystrašili Poľsko a Litvu.... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Milan Laca
Obavy 
"Upozorňujem, že prestali hovoriť o "porážke" Ruska Ukrajinou. Na čo teraz skutočne myslia, sú silné ruské jadrové ponorky. Na svete sú len dve krajiny s takýmito ponorkami - Rusko a Spojené štáty americké,“ poznamenal expert.
Ponorka Belgorod
Ruská prevaha
Johnson zároveň pripomenul, že Moskva už v tomto odvetví prekonala Washington, pretože má bezpilotnú ponorkovú flotilu,  zariadenia Poseidon, schopné niesť jadrové zbrane a zaútočiť na Spojené štáty. "Amerika nemá spôsob, ako zabrániť alebo čeliť takejto hrozbe," uzavrel bývalý analytik CIA.
Putinovo posolstvo
Ruský prezident Vladimir Putin prvýkrát spomenul projekt torpéda Poseidon v správe pre Federálne zhromaždenie v roku 2018. Podľa neho budú takéto podvodné bezpilotné prostriedky schopné zasiahnuť rôzne ciele, vrátane zoskupení lietadlových lodí, pobrežných opevnení a infraštruktúry. "Poseidony" budú inštalované na viacúčelových jadrových ponorkách tried Belgorod a Chabarovsk. 
"Pol milióna mŕtvych detí, ale stálo to za to"
Pol milióna mŕtvych detí. „Stálo to za to,“ povedala. Napriek tomu bude mať Albrightová v Prahe svoju ulicu. Hlavný bulvár v novej pražskej rezidenčnej a komerčnej štvrti Smíchov City, ktorá má vyrásť na pozemkoch bývalej nákladovej stanice,... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme