V posteli sa dá zariadiť všeličo. Že by aj výsledok volieb?
08 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti reagoval na kauzu videa s Monikou Tódovou a Pamelou Záleskou. Neváhal tu použiť ani vyjadrenie o "mediálno-justičnej mafii".

V posteli sa dá vybaviť všeličo

V úvode videa Fico zablahoželal Robertovi Kaliňákovi a jeho právnemu tímu, ktorému sa podľa Fica podarilo „zosmiešniť“ ďalší pokus „nenávistného“ špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica dostať Kaliňáka do väzenia. Fico tu pripomína kauzu Súmrak, v súvislosti s ktorou Kaliňák nezákonne sedel vo väzbe. Tá bola zrušená ako nezákonná, hovorí Fico.

Potom prišiel ďalší pokus – obvinenie súvisiace s doplácania platu „najznámejšiemu slovenskému udavačovi“ Františkovi Imreczemu, konštatuje Fico. Aj ten bol zrušený ako nezákonný, dodáva.

Ak bude Smer-SSD vo vláde, Lipšic bude utekať ako „s nasoleným zadkom“ zo špeciálnej prokuratúry. „Väčšieho právnického bastarda na špinavú politickú prácu si Matovič ani vybrať nemohol,“ myslí si Fico.

Následne venuje Fico pár slov aj dvom „smutne známym“ ženám. Na tom, že dve lesby sa vyberú na spoločný výlet do Tatier nie je nič zvláštne, hovorí predseda Smeru-SSD. Ak však jedna z nich je elitná liberálna novinárka Monika Tódová a druhá, vraj elitná opozíciu zatvárajúca sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská, mali by sme spozornieť, hovorí Fico.

Fico ďalej pripomína, ako Tódová v Denníku N vytvárala negatívnu atmosféru proti bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi a ako mu Záleská za vraj 50-tisícový úplatok naparila 14 rokov väzenia natvrdo.

V posteli sa dá vybaviť všeličo, tvrdí Fico - aj dobré informácie zo spisu na zverejnenie v Denníku N, aj dostatočné mediálne krytie na absolútne neprimeraný trest. Fico tiež pripomína, že Františkovi Imreczemu udelila Záleská podmienečný trest na tri roky za taký istý úplatok, za aký bol odsúdený Kováčik.

DESIVÉ! ORGANIZOVANÁ SKUPINA novinárov, policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorá UNIESLA SPRAVODLIVOSŤ!
Poslanec za Smer-SSD a právnik Ján Podmanický parádne vysvetlil závažnosť aféry Tódová / Záleská... Nedeľné odhalenie novinára Martina Daňa, aj minulotýždňové stanovisko sudcu Klimenta len podporujú čoraz viac rozšírený názor, že na Slovensku... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Večná hanba liberálnym médiám

Fico hovorí, že nešíri klebety o súkromnom živote spomínaných dvoch „údajných celebrít“. Pripomína, že ich sám raz načapal na spoločnom testovaní na jednej bratislavskej poliklinike. Potom vyšlo na povrch, že boli na spoločnej dovolenke, rekapituluje Fico.

Ficovi nie je „fuk“, ak si Monika Tódová so „smiešnymi“ príjmami kúpila státisicový byt v Bratislave, že je vždy k dispozícii špeciálnemu prokurátorovi Lipšicovi, keď sa ten potrebuje verejne vyplakať, že zverejňuje informácie z vyšetrovacích spisov, ktoré by nemala mať k dispozícii či to, že obhajuje bývalého prezidenta Andreja Kisku, ktorý sa dnes potí na súde v Poprade kvôli obvineniam z vážnych daňových zločinov.

Monika Tódová je pre Fica „novinárska obluda“ a Pamela Záleská je preňho zase „sudcovskou ozrutou“. Záleskej pripisuje „kopy zlyhaní“ a hovorí tiež o kopách návrhov na disciplinárne konanie voči nej. Zároveň však pripomína, že vždy bola pod ochranou bývalej ministerky spravodlivosti Kolíkovej, predsedu súdnej rady Mazáka, prezidentky Čaputovej, súčasnej ministerky spravodlivosti Dubovcovej a predsedu Špecializovaného trestného súdu Hrubalu.

Ak tu niekto hovorí o mafii, tak tu ju máte v priamom prenose: „mediálno-justičná mafia“ predstavovaná dvomi ženami, ktoré sa „neštítia ničoho“, od zverejňovania klamstiev až po vynášanie drakonických rozsudkov v neprospech opozície, hovorí Fico.

Fico si myslí, že slovenským liberálnym médiám patrí „večná hanba“, že výlet Tódovej a Záleskej nechcú vidieť. Podľa Fica sa tu deje „úmyselné zakrývanie pravdy“ a ochrana dvojice žien, ktorých úlohou bolo a je maximálne prispieť k splneniu politického zadania Matoviča z roku 2020 – zlikvidovať a pozatvárať opozíciu.

Ak si tieto médiá myslia, že verejnosť sa o tejto „mediálno-justičnej mafii“ nedozvie, lebo vopchali hlavu do piesku, sú podľa Fica v tom najhlbšom omyle na svete.

UŽ MÁM TOHO PLNÉ ZUBY! Sú novinári ešte VÄČŠÍ PROBLÉM ako politici?
Naše „menšie zlo“ je stále väčšie a väčšie! Na sociálnych sieťach sa objavili šokujúce a podľa všetkého autentické videozábery, ktoré dokazujú, že novinárka denníka N Monika Tódová a sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská trávili 6.... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme