Hlas ľudu: BORIS FARIZEJ mení rétoriku
09 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Toto nie je vyťahovanie špiny pred voľbami. Toto je dôkaz o „premenlivosti“ alebo farizejstve Borisa Kollára.

O jeho hrách  na spravodlivého a niekedy až príliš emotívnych vystúpeniach asi nikto nepochybuje. Boris to skrátka vie. Vždy je tam, kde sa niečo varí a vždy sa snaží vyťažiť niečo pre seba. Niekedy pôsobí ako vetroplach.

Práve Kollár a jeho nedávne vyjadrenia sú obsahom najnovšieho statusu Róberta Fica.

Fico  hovorí, že Smer už niekoľko mesiacov búši do bánk.  Varuje pred vážnymi dopadmi refixácie úrokov v prípade viac ako 400 000 hypoték v tomto a najbližších dvoch rokoch. Upozorňuje tiež na obrovské zisky bánk.

Pripomína, že 24. novembra 2020 vládna koalícia zrušila bankám mimoriadny daňový odvod, ktorý Smer zaviedol ešte v roku 2012. Za zrušenie odvodu hlasoval celý poslanecký klub Sme rodina. O rok,  keď sa v NR SR hlasovalo o návrhu zákona Smeru, aby bol bankový odvod znovu zavedený, celý klub poslancov Sme rodina návrh odmietol.

Teraz, krátko pred voľbami, Boris Kollár mení rétoriku. Hovorí,  že vzhľadom na vysoké zisky bánk čaká od nich akt solidarity a žiada  o stretnutie. Ako vidno, Kollár má krátku pamäť.

V závere statusu sa Fico vyjadril, že ak na stretnutie s bankami bude pozvaný, tak určite príde. Ale jedným dychom dodáva,  že ako opozičná strana majú povinnosť upozorňovať  na správanie, a teda aj dôveryhodnosť konania strán vládnej koalície.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

MEGAŠKANDÁL! Na rade je Žilinka: Uprace túto justičnú a novinársku MAFIU?
Slovenskom otriasa poriadny megaškandál! ČO ROBILA NOVINÁRKA TÓDOVÁ SO SUDKYŇOU ZÁLESKOU V JEDNEJ IZBE V TATRÁCH? Túto otázku kladie podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Mimoriadne závažné odhalenie páru – tendenčnej novinárky... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik