Veštica Remišová predpovedá
06 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Veštica Remišová predpovedá" - vraví najnovší Hlas ľudu.

„V skutočnosti to Kaliňák povedal veľmi jasne: V Hlase je mnoho ľudí, ktorí zdieľajú víziu Smeru,“ hovorí vo svojom statuse Veronika Remišová .

A vo svojich vešteckých úvahách ide ešte ďalej

Snaží sa nás presvedčiť, že po voľbách sa zvolení poslanci Hlasu odtrhnú z reťaze a budú podporovať vládu Smeru. Zbytočne médiá oslavujú Pellegriniho, vytešujú sa a skladajú koalície PS s Hlasom. Akurát legitimizujú zlo, krádeže a ľudí, ktorí vyše dvadsať rokov slúžili Ficovi.

Len škoda, že si nevyužila svoje schopnosti a naletela si zlodejovi Kiskovi

Svoju skutočnú tvár si ukázala, keď si sa vysrala na Matoviča a ušla si k Andrejovi. A keď potom za Otcom Zakladateľom zdupkali aj ostatní a ostala si len sama, bez hanby si sa vrátila naspäť k Igorovi. Lebo istota je guľomet. S takým charakterom by si mala smradľavými kanálmi chodiť, nie sa ľuďom na oči ukazovať.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Obžalovaný Kiska: Ja nič, ja muzikant!
Amerika má svojho Trumpa, my máme Kisku. Obaja chodia po súdoch a obaja tvrdia, že sú nevinní. Čo im súd kladie za vinu Kým Trump sa snažil zvrátiť výsledok prezidentských volieb a nechcel prijať porážku, Kiska pri svojej úspešnej prezidentskej... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik