Už tu nesmraďte a pustite k tomu profesionálov!
06 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Ľuboš Blaha, podpredseda Smeru-SSD je v plnej sile späť. Nie len že si do karpatských lesov odskočil napísať knihu o argentínsko-kubánskom vodcovi Che Guevarovi, zdá sa, že si aj výdatne oddýchol, aby sa mohol vrhnúť do predvolebného boja a tak, ako ho poznáme. Na Telegrame aktuálne odkazuje šéfovi OĽaNO, že práve on je tá mafia.

Podľa podpredsedu Smeru sa v knihe o Che Guevarovi máme na čo tešiť. Po návrate do reality všedných dní si v nedeľu sadol k sledovaniu politických relácií, aby zistil, že televízie nezaujímajú problémy ľudí. Mikulec (OĽaNO) vykrikuje, akí sú všetci zlodeji, no kauzy „rodného hnutia“ taktne zamlčí. No a tiež dáva kolegom z politiky lekciu, čo to ten komunizmus je, aby skonštatoval, čo všetko táto vláda priniesla občanom. Pripomína tiež dnešné výročie zhodenia bomby na Hirošimu a aká je „bojová vrava“ našich donedávna koaličných poslancov.

Che Guevara v karpatských lesoch

Blaha približuje, že kniha, ktorú za posledné dva týždne písal, má štyri kapitoly, dve o Guevarovom živote, dve o jeho filozofii a politickom odkaze pre 21.storočie. "Je to odborná kniha, ale snažil som sa ju písať tak, aby si ju mohol prečítať každý."

Zdroj - FB LK | Ladislav Kamenický a Ľuboš Blaha v improvizovanej rokovacej sále parlamentu

"Laco Kamenický mi do knižky nakreslil niekoľko nádherných obrazov Che Guevaru, máte sa na čo tešiť, je výborný maliar. Želám vám krásny víkend, priatelia a zo srdca ďakujem za všetky vaše správy, som späť," sľubuje politik.

Blaha vstal z mŕtvych! ČO CHYSTÁ?
Počas uplynulých týždňov by sa mohlo Slovákom zdať, že podpredseda Smeru sa prepadol pod čiernu zem. Ľuboš Blaha nás však vyviedol z omylu. Nie, nezablokovali ho už nadobro aj na Telegrame, to si len dal pauzu od sociálnych sietí, od politiky,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Riešia hlúposti

„Na Slovensku máme najväčšie zdražovanie v eurozóne, v zime budú ľudia platiť dvojnásobné ceny za energie, seniori melú z posledného - a TA3 polku relácie rieši prieskumy a preferencie.  Lebo Smer má už vyše 20 percent a liberálne kaviarne chytajú infarkty. A tak z toho poďme robiť kauzu tisícročia. Čo tak radšej riešiť problémy ľudí,“pobáda poslanec spravodajskú TV.

K Mikulcovi

„Matovičov tĺčik Mikulec tam dokola vybľakuje, že všetci sú mafiáni a zlodeji. Akurát sa zabudne pochváliť, že jeho kšeftisko s vrtuľníkom bola zlodejina storočia. A že o tom rozhodol aj ÚVO a súd,“ pripomína Blaha bývalému ministrovi vnútra za 0ĽaNO.

„A že jeho mafiánsky šéf Matovič na svoje daňové podvody zneužíval ešte aj svoju matku a keď bol premiér, dohodil tučné kšefty kamošovej firme na covidové testy.  A ešte aj ukrajinskú utečeneckú krízu riešila svadobná agentúra ich oľaňáckeho priateľa. Proste Mafia a priatelia. Ale hlavne, že Mikulec tam niečo trepe mafii,“ pokračuje vo výpočte „mafiánskych dôkazov“ poslanec.

Kašlú na ľudí

„Ten Sorosov mím na ich čele sa len vyškiera, Čaputová rieši svoje úzke blúzky, likviduje vlastných ministrov... a na ľudí všetci kašľú,“ rozčuľuje sa Blaha s tým, že jediný, komu sa na Slovensku darí, sú banky s ich ziskami.

„A potom sa na RTVS stretne bývalý telocvikár a bývalý štartér mafiánov a spoločne sa rehlia, že netreba pomáhať ľuďom, že však "tu nie je komunizmus". "Filozof" Majerský z KDH ešte flochne, že komunizmus je "všetkým rovnako". Nechcem mu boriť sebavedomie, určite je výborný telocvikár, ale mohol dávať pozor aj na hodinách politológie,“ prechádza Blaha obsahom ďalšej diskusie.

Slovensko je pod vodou a premiér...
Premiér Ľudovít Ódor ponúkol Slovinsku pomoc pri odstraňovaní následkov rozsiahlych povodní, ktoré v týchto dňoch postihli krajinu. Informuje o tom na platforme X, predtým známej ako Twitter. "Slovensko stojí pri Slovinsku počas týchto... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Rýchla edukácia

„Podľa Marxovej definície je komunizmus "každému podľa jeho potrieb". Nie rovnako. Ale dať ľuďom prácu, bývanie, vzdelanie, zdravotnú starostlivosť a sociálne istoty. Je dosť nechutné, že kapitalistické zlodejiská, ktoré tu po roku 89 rozkradli, čo sa dalo, sa teraz rehlia v telkách a vysmievajú sa ľuďom do tváre, že nemajú z čoho žiť. Vypínam, nemá zmysel to pozerať - zlyhali ste, vypadnite. Celá pravica - priniesla len chudobu a chaos,“ uzatvára Blaha znechutený nedeľnou porciou politických diskusií.

 Zamlčané výročie

„Zvláštne, že dnes nikto ani necekol, že je výročie Hirošimy. Akosi sa nikomu nechce pripomínať, že jediní, kto voči civilistom použil v dejinách atómovú bombu, boli Američania a dnes nás ženú do jadrovej vojny. Osuský zo SaS sníva o atómovom hríbe v Moskve. Podieľajú na Ukrajinu kazetové bomby.  Eskalujú vojnu. A z tých, čo chcú mier, robia extrémistov,“ dodáva s tým, že okrem biedy a neporiadku súčasná vládna garnitúra prináša aj štvanie do vojnového konfliktu.

Predseda KDH Milan Majerský, FB/KDH

„Oni netušia, čo trápi Slovákov. Sú odtrhnutí od reality, Mikulec, Kollár aj Majerský. Mali ste šancu a dopadlo to katastrofou. Tak už tu nesmraďte a pustite k tomu profesionálov,“uzatvára Blaha.

Veštica Remišová predpovedá
Veštica Remišová predpovedá" - vraví najnovší Hlas ľudu. „V skutočnosti to Kaliňák povedal veľmi jasne: V Hlase je mnoho ľudí, ktorí zdieľajú víziu Smeru,“ hovorí vo svojom statuse Veronika Remišová . A vo svojich vešteckých úvahách ide ešte... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik