Slovensko potrebuje nemocnice a nie nakupovať zbrane pre Zelenského
06 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Zdravotníctvo musí slúžiť ľuďom, nie finančným žralokom! Rušenie nemocníc musíme zastaviť" Píše rozhorčene na sociálnej sieti Milan Uhrík.

Slovensko potrebuje nemocnice, a nie nakupovať zbrane pre Zelenského! Lekári a sestry odchádzajú, pohotovosti sa zatvárajú. A jediný, komu sa v zdravotníctve darí sú finančné skupiny. O občanov sa nikto nestará. Nikoho nezaujíma, kam budete utekať s dieťaťom či starším rodičom, keď mu príde naozaj zle.

A je tu petícia

Preto spúšťame iniciatívu ZASTAVME RUŠENIE NEMOCNÍC. Nemocnice a pohotovosti sa nemusia rušiť. Keď dokázali fungovať doteraz, tak dokážu aj v budúcnosti. Je to len vec priorít. A dostupné pohotovosti a nemocnice pre nás sú jednoznačnou prioritou!

Petičný hárok nájdete tu: www.hnutie-republika.sk/peticia-proti-ruseniu-nemocnic

Málo vám je Lipšicových debaklov? Para prichádza s ďalším (GALÉRIA)
Advokát Marek Para obdržal rozhodnutie Slovenskej advokátskej komory (SAK). Tá posudzovala sťažnosť prokurátorov Úradu špeciálnej prokuratúry, Generálnej prokuratúry a čurillovcov na jeho osobu s tým, že je voči ich úradom a osobám neslušný. ... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik