Richterová v ŠOKU! Boris, nemáš už dosť veľký hárem? (VIDEO)
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Som v šoku! Pozrite čo som našla na youtube! Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až to prerástlo do politického zemetrasenia, ktoré teflónový Boris Kollár zatiaľ prežil.

Tentokrát si Richterová svojho ex podala za jeho jeho záľubu v maloletých dievčatách. "Som v šoku! Pozrite čo som našla na youtube! Toto už naozaj nieje normálne," píše Richterová na sociálnej sieti a pridáva video z YouTube.

"Chúďa dievča! Prosím Vás a teraz to myslím naozaj vážne, rodičia dávajte si pozor na svoje dcéry, na svoje deti, s kým si píšu, s kým komunikujú..," upozorňuje Richterová rodičov maloletých dievčat.

A posiela ďalší odkaz predsedovi parlamentu: "Boris Kollár, kedy konečne prestaneš obťažovať neplnoleté dievčatá? Nemáš dosť veľký ten svoj hárem?"

Neodpustila si ani komentár Borguľu

"Martin, moje vyjadrenia nie sú Tvoj najväčší problém. Ale to ty vies sám najlepšie. V úplatkárskej kauze v ktorej si obvinený, sa opäť sťažuješ na všetkých okolo, ale nepozrieš sa sam do zrkadla. Ale to je Tvoje svedomie a život, ktorý budeš vysvetľovať svojim deťom akym spôsobom si zarábal veľké peniaze ktorými sa tak rád chváliš a uživaš si luxus ako arabskí šejkovia…," reaguje Richterová na skoršie slová obvineného Martina Borguľu.

OBVINENÝ POSLANEC NR SR SA VYJADRIL!
Polícia opätovne obvinila poslanca Národnej rady SR Martina Borguľu. Potvrdil to na sociálnej sieti. O obvinení poslanca parlamentu počas štvrtka informoval policajný prezident Štefan Hamran. "Opätovne mi vzniesli obvinenie za skutok zo začiatku... Čítať ďalej
20 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

"A jedno odporúčanie.. Už nikdy si neber do úst meno môjho syna a už nikdy sa mi neopováž vyhrážať! A inak.. máš veľmi zle informácie! Boris Kollár sa nestretáva s deťmi pretože sa tak rozhodol sám, ja som mu v tom NIKDY nebránila! Môže prísť aj dnes!!!"

FB/Barbora Richterová

A začala sa sťažovať

"Ako jediná z jeho matiek nemám od Borisa Kollára žiadne vozidlo. To “luxusné” firmné vozidlo ako ho nazývaš som mu vrátila. Bola to stará pokazená herka a nechala ma na dialnici aj s bábätkom v sedačke a v zime som jazdila na starých zodratých letných gumách s 2 ďeťmi!to bol ale luxus! Môjmu synovi už súkromnú školu NEPLATÍ. Aj tam si trafil mimo. Boris Kollár NEPLATÍ žiadnu opatrovateľku!! Možno inej matke ale nám nie! Opäť mimo Maťko. Jediné čo od neho moje deti majú je bývanie. A to majú asi aj ostatné jeho deti nie? Boris Kollár sa o svoje deti nezaujíma, nevie o nich nič a to že ho ročný syn nepozná asi komentovať netreba. To je ale asi úplne normálne," uzavrela svoju tirádu Richterová.

Richterová už upozorňuje aj voličov Borisa Kollára
Nadácia Zastavme korupciu (NZK) sa „pozrela na zúbky“ Borisovi Kollárovi a zistila, že predseda parlamentu má „na krku“ kauzu podobnú tej, na akej padol exminister Samuel Vlčan. Neušlo to ani Barbore Richterovej, ktorá si tentokrát popri kampani... Čítať ďalej
03 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik