Gašpar ich ZOTREL všetkých! TOTO si Čaputová, Ódor či progresívci len tak za klobúk nedajú (VIDEO)
05 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Nikde vo svete by Pavol Ďurka po tom všetkom čo o ňom vieme, nemohol behať po slobode a, nedajbože, vykonávať právomoci policajta! Upozorňuje na to bývalý prezident policajného zboru Tibor Gašpar. To, že ho Čaputová a Ódor kryjú, je len dôkazom toho, že je to ich politicky angažovaný človek, ktorý bude v ich prospech zneužívať políciu a ovplyvňovať aj nadchádzajúce parlamentné voľby, dodáva.

Pavol Ďurka, je jedným z vyšetrovateľov NAKA, obvinených z manipulácie trestných konaní. Gašpar pripomína, že verejnosť už mala možnosť vidieť a počuť nahrávky z jeho kancelárie, kde rozpráva o tom, ako svojej kolegyni, ktorá mu na jeho zločiny prišla, podpáli auto, alebo ju nakope do intímnych partií.

"Zašiel dokonca tak ďaleko, že s ďalšími čurillovcami pod priamym dozorom Lipšica, plánoval jej zatknutie a následné mučenie vo väzbe!," tvrdí šokovaný Gašpar a dokladá video. 

Vo videu sa tiež dozviete:
  • Že „skúsený“ a „elitný“ Pavol má rád kríže, a že jeho obľúbený, je ten hákový.
  • Že Pavol chce byť kovboj, ale moc sa mu nedarí. Raz si dokonca doma v spálni, prestrelil ruku.
  • Že Pavol má rád autá a v súkromí jazdí ekonomicky. Jeho najobľúbenejšie auto je to služobné, s benzínom za štátne.

Bežná prax elitného policajta?

Okrem manipulovania trestných konaní a plánovania likvidácie svojej kolegyne, tak Pavol šíri podľa Gašpara fašizmus, doma v spálni si strieľa do ruky, či chodí na dovolenky v služobnom policajnom aute.

"Čaputová, Matovič, či Heger, takéto správanie označili za bežnú prax a Ďurku nazvali skúseným, a elitným policajtom. Nedávno, kvôli Ďurkovi, dokonca Čaputová zlikvidovala ministra vnútra Šimka, ktorý si tento problém dovolil verejne pomenovať, a z Ďurku spravili vysokého funkcionára na UIS, ktoré zhodou náhod vyšetruje Ďurku a jeho kumpánov. A tak Ďurka, vyšetruje Ďurku," pripomína.

Zdroj: FB/Tibor Gašpar

Progresívne Slovensko v praxi

"Toto je, priatelia, Progresívne Slovensko v praxi. Nikde vo svete by Ďurka po tom všetkom čo o ňom vieme, nemohol behať po slobode a, nedajbože, vykonávať právomoci policajta," upozorňuje policajný exšéf.

Podľa Gašpara to, že ho Čaputová a Ódor kryjú, je len dôkazom toho, že je to ich politicky angažovaný človek, ktorý bude v ich prospech zneužívať políciu a ovplyvňovať aj nadchádzajúce parlamentné voľby.

Hamranovci si rozdelili prémie: TOĽKÉ PRACHY! A za čo?
Asi sa boja, že to budú posledné odmeny v ich živote! Rozdelili si odmeny v desiatkach tisíc eur, všíma si server cz24.news. Funkcionári sa radujú, radoví policajti sťažujú, dodáva k základnému faktu. "Štát nemá peniaze, presviedčajú občanov naši... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik