Ako sme mohli dopustiť, že "toto" boli predsedovia vlád Slovenska...!
04 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"VOĽBY NIE SÚ RECESIA" píše na margo jednej televíznej diskusie politológ Eduard Chmelár na sociálnej sieti. Jeho názor či postreh publikujeme v pôvodnom znení. 

__________________

"Len stručne k včerajšej (ťažko povedať, čo to bolo) debate Igora Matoviča a Eduarda Hegera na JOJ 24, lebo za viac mi tento bizár nestojí. Neviem ako vy, ale mňa premkla pri sledovaní tejto jalovej hádky dvoch podivínov hrôza, keď som si opätovne uvedomil, že toto, áno práve toto boli premiéri tohto štátu, že to nie je zlý sen, ale trpká realita. Detinskí, hlúpi, obmedzení zmätkári, ktorí podnecovali v národe to najhoršie, čo v ňom bolo, ktorým by ste sa báli zveriť svoje dieťa na päť minút, nie štát na tri roky. Cirkusanti, ktorí sľubujú, že „my vás mafii nepredáme“, ale urobili niečo horšie: ožobračili Slovensko tak ako to nedokázal nikto od čias Mateja Korvína, ktorý je síce v ľudových povestiach populárny, no vyprázdnil štátnu pokladnicu takým spôsobom, že porážka od blížiacich sa Turkov sa stala nevyhnutnou. A napokon nás tej mafii nepredali, ale odovzdali na tácke, lebo historická skúsenosť hovorí, že keď je nefunkčný štát, ľudia dôverujú viac mafii, že sa o nich postará.

Lebo, nemýľte sa, títo dvaja nezmenili vôbec nič. Skutočná moc leží stále mimo volených štruktúr, pričom vplyv oligarchie zosilnel a ich majetky rekordne narástli. OĽaNO a jeho priatelia a spolupáchatelia im dokonca vyšli v ústrety tak, že presadili škandalózne zabetónovanie volebného systému, ktorý vyhovuje práve oligarchii, hoci Matovič kedysi vstupoval do politiky s prísľubom, že to zmení, že odstráni partokraciu, že si každý bude môcť voliť svojho poslanca a iné blablabla-znoviny, na ktoré ste mu naleteli. Tri roky sa tu viedol viac či menej fiktívny hon na čarodejnice, ale ak niekto patrí pred súd, tak sú to práve títo darebáci, ktorí zničili túto krajinu a obrali ju o perspektívu. Nechápem, kde ešte berú tú drzosť uchádzať sa o dôveru voličov. A vás všetkých prosím, žiadam, vyzývam, aby ste už konečne prestali brať voľby ako recesiu, v ktorej sa niekomu pomstíte alebo si z národa vystrelíte, nech je sranda, lebo toto sú dôsledky vašich nezamýšľaných činov."

____________________________

Na obzore ďalší veľký problém v známych kauzách
Ústavný súd ide prejednávať odposluchy rozhovorov medzi Kočnerom a jeho odvokátmi, ktoré vznikli počas jeho väzby. V princípe takto porušiť dôvernosť vzťahu medzi advokátom a klientom je nezákonné. Otázka je, či prípadne Ústavný súd dokonca nezruší... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik