NEZABÚDAME! Výzva Šimečku v novembri 2021
03 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Pán Šimečka nezabudli sme! Michal Šimečka, najnovší líder Progresívneho Slovenska, sa na Slovákov usmieva z billboardov po celej republike a sľubuje možné aj nemožné. Dostupné bývanie, skvalitnenie života, vyriešenie klimatickej krízy, dôstojnú budúcnosť a hlavne ľudské práva a rovnosť. Akosi však pozabudol na to, že ešte pred rokom a pol sa vehementne zasadzoval za to, aby všetky ľudské práva Slovákov boli poriadne pošliapané... Zavedením povinného očkovania, na čo si netrúfol žiaden národ na svete!

Šimečka vyzval vládu: Bezodkladne zaveďte POVINNÉ OČKOVANIE!

"Aktuálna pandemická situácia nám už neumožňuje čakať a váhať - Slovensko musí čo najskôr zaviesť povinné očkovanie pre celú dospelú populáciu, okrem výnimiek zo zdravotných dôvodov," takýto razantný prístup k obrovskému obmedzeniu základných ľudských práv zaujal Šimečka 20. novembra 2021.

Podľa lídra Progresívcov boli počty pozitívne testovaných také rekordné, že iné východisko nepripúšťal. 

"Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti a zodpovednosti voči očkovaným, neočkovaným, ekonomike, ale aj našim zdravotníkom a zdravotníčkam. Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezokladne!"

Progresívne Slovensko, zdroj: FB/Michal Šimečka

Zvolebnieva sa

Dnes, pred voľbami, sa na nás škerí z billboardov takmer na každej ulici, diaľnici, obchodnom dome po celej republike a sľubuje priam zázračné veci. Dostupné bývanie, skvalitnenie života, vyriešenie klimatickej krízy, slobodné médiá, ukončenie chaosu, starostlivosť o duševné zdravie, reformu vzdelávania, uľahčenie podnikania, dôstojnú budúcnosť a hlavne ľudské práva a rovnosť.

Ako sa však zdá, Šimečka nehovoril o ľudských právach Slovákov, ako sme si mysleli. Jeho zaujímajú len práva rodových menšín a genderových skupín. To, že vám niekto nasilu pod záštitou štátu, tak ako v koncentračných táboroch, vpraví do tela netestovanú vakcínu, zdá sa, vehementne podporoval. 

Kto financuje PROGRESÍVNE SLOVENSKO? Je to VÝSMECH Slovákom!
Strana Progresívne Slovensko, ktorú momentálne vedie Michal Šimečka, má jednu z najnákladnejších kampaní. A obrovskú mediálnu podporu. Na to, že ide o mimoparlamentnú stranu možno až trochu nevídanú. Zaujímavé je, že so zabudnutou stranou Za ľudí... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik