Skapem, kam sme to došli!
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Žena s tumorom prosí o operáciu, lebo poisťovňa nemá zmluvu s nemocnicou. Toto je skutočná hybridná vojna koalície a jej nástupnickej úradníckej vlády proti vlastným občanom. Politici v cudzích službách zabudli, kto je tu doma. Tu sme doma my. Platíme dane a zdravotné odvody. Nedajbože, aby niekoho postihla krivda v podobe rakoviny, cukrovky alebo problémov so srdcovocievnym obehom." Píše rozhorčene na webe SNS Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč.

"Odmietam tento pád. Musíme sa pozviechať. Nechajme si v srdciach lásku k domovu. Nikto nám nesmie prikazovať, aby sme zdieľali cudzie a neprirodzené hodnoty. Nenechajme sa viac haniť a ponižovať." Apeluje autor statusu.

Dosť bolo

"Vzdali sme sa všetkého, čo je prirodzené, ľudské a národné. Dosť bolo. 

Každé medzinárodné letisko má kanál preplnený produktami z útrob pasažierov globálneho sveta. Z podobnej žumpy vytiahla prezidentka jednu progresívnu stranu.

Nás ostatných nazýva jej expert na zahraničnú politiku šašami, ktorí sa balia do vlajky. Svoju stranu nazýva liahňou vlastenectva.

Odrazu. Pred voľbami. Predtým sa z toho slova vysmieval. V jednom má pravdu. Progresívne Slovensko je liahňou. Liahňou komárov, ktoré vyciciavajú tento národ." Rozhorčene píše na sociálnej sieti Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč.

Letanovskej chaosenie
"Bývalý predseda vlády Eduard Heger bol premiérom, ktorý musel pôsobiť v chaose, ale nebol premiérom chaosu. Naopak, urobil veľa pre udržanie stability a pomohol presadiť dôležité reformy, ktoré v budúcnosti Slovensku pomôžu. V TASR TV to povedala... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme