Fantozzi si z ľudí robí "srandu"
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Matovič ide rozdávať staré fiaty. Ľudia berte, je to za Vaše peniaze. Tento Fantozzi Vám vybrakoval vrecká na nákupoch testov a to nie len na tých predražených, v čase covidu, ale aj na tých po covide, čo už nikomu nebolo treba." Píše na webe sns.sk jeden z kandidátov národniarov Erik Cap.

"Berte si tie hrdzavé šroty, ktoré údajne prihlásil len vďaka úplatku. Taliani sa zbavili odpadu a naši rómovia aspoň budú mať čo voziť do šrotu." Píše od srdca autor textu.

A teraz otázka

"A ty Fantozzi, počúvaj, kto je zodpovedný za viac ako 20 000, čo nemuseli umrieť?Kde sú miliardy, o ktoré vzrástol verejný dlh? Kde sú tie tebou sľubované operácie rakoviny do 2 týždňov?

Ideš si kupovať hlasy za kusy starého smradľavého plechu ty bojovník proti mafii. Ktorému naschvál Haščák hodí predbežné opatrenie na súd, aby vyzeral, že je s ním v konflikte. A potom štyri roky bude mlčať, ako mlčal teraz, keď sa rušia oddelenia nemocníc a hádzať pente miliardy pri každej príležitosti.

Stačilo Fantozzi. Zbaľ si svoje smradľavé fiaty a mazaj do kazajky." Tvrdo odkazuje volebný kandidát SNS Erik Cap.

Branná povinnosť nezaniká ani podaním vyhlásenia - tvrdia vojaci
Občania, ktorí podali Vyhlásenie o odopretí mimoriadnej služby, v týchto dňoch dostávajú rozhodnutia príslušných okresných úradov. Vo väčšine prípadov úrad žiadosti vyhovie a rozhodne o zaradení do evidencie občanov, ktorí majú povinnosť v čase... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik