Demokrati vyzývajú politické strany k vyjadreniu o ŠTS a ÚŠP
01 | 08 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Mimoparlamentná strana Demokrati vyzýva ostatné politické subjekty, aby jasne vyjadrili svoj postoj k Špecializovanému trestnému súdu (ŠTS) a Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Tieto inštitúcie sú podľa strany vo veľkom ohrození. Na utorkovej tlačovej konferencii to uviedol nezaradený poslanec a predseda strany Eduard Heger.

"Je férové sa pýtať a hovoriť voličom, čo urobia so ŠTS a ÚŠP strany KDH, Progresívne Slovensko či Sloboda a Solidarita," zdôraznil nezaradený poslanec parlamentu a člen Demokratov Juraj Šeliga. Tvrdí, že ak sa dostanú k moci strany ako Smer-SD, Hlas-SD či SNS, existuje obrovské riziko, že tieto inštitúcie budú zrušené.

Demokrati hovoria, že ŠTS a ÚŠP sú pod tlakom od momentu, keď začali vyšetrovať závažné podozrenia z korupcie politických nominantov. Ich fungovanie má podľa nich praktický dopad na ľudí.

Už vieme pravdu, chlieb lacnejší BUDE!
Stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR sa zase raz blysli tým, že vyvrátili pre Slovensko naozaj veľmi dôležitý hoax priam galaktického významu. Poručík Púchovský tentokrát riešil skutočnosť, že blúzka pani prezidentky, ktorú mala na Pohode jej... Čítať ďalej
01 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik