Čaputovej Progresívne Slovensko nie je až tak ODBORNÉ ani NORMÁLNE (VIDEO)
31 | 07 | 2023 I Eka Balaškvoá

Každý deň čakám, s čím novým, progresívnym, prídu! Smeráčka Janka Jányová dala dokopy niekoľko momentov zložených z vystúpení lídrov Progresívneho Slovenska, ktoré podľa nej dokazujú, že byť progresívny, neznamená byť lepší, ak ostatní. 

Jányová pomocou dokrútok vo svojom videu uvádza niekoľko neveľmi lichotivých situácií, kedy sa lídri Progresívneho Slovenska "blysli" - Šimečkova Praha miesto zasadnutia EP v Štrassburgu, Hellebrandtovo tvrdenie o privysokých dôchodkoch, či už pamätné električky na Šancovej. V tejto súvislosti Jányová nechápe, kde sa berú kontinuálne rastúce preferencie PS. Šimečkova kolegyňa z europarlamentu pritom jeho otcovi pripomína, že práve v tej strane, na ktorej voličov on nadáva, bol jeho syn "politickým učňom".

Netreba pracovať

Jányová ako prvý príklad uvádza príklad Michala Šimečku, ktorý si namiesto zasadnutia EP v Prahe dáva vyprážaný syr. Nevynecháva však ani nedávne slová Tomáša Hellebrandta.

"Podľa ich odborníka na ekonomiku si naši dôchodcovia žijú nadpomery a z mizerných dôchodkov im treba ešte zobrať,"pripomína Jányová a púšťa známu pasáž, v ktorej Hellebrandt na konferencii zaskočil ešte aj moderátorku tvrdením, že slovenské dôchodky nie sú podpriemerné.

Progresívni liberáli ako VLASTENCI? ŽE ICH HUBA NEBOLÍ!
Rafael Rafaj konštatoval, že "liberálny vlastenec" Tomáš Valášek to "zabil" hláškou, že progresívci potichu a vraj aj úspešne presadzujú slovenské záujmy. Expert na médiá a spravodajstvo hnutia Republika Rafael Rafaj na sociálnej sieti reagoval na... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Nevedela o sebe

Jányová si tiež všimla niekdajšiu predsedníčku PS Irenu Biháriová, ktorá podľa nej na nedávnej tlačovej besede "o sebe ani nevedela", pričom Michal Šimečka, stojaci vedľa nej, pripomínal, ako je PS zárukou stability, ktorú "naša krajina" tak veľmi potrebuje.

Irena Bihariová spustila na premiéra Matoviča a jeho vládu tvrdú kritiku. FOTO - TASR

Hellebrandt ešte raz

V prípade už zmieneného ekonomického experta Hellebrandta Jányová asi nie celkom chápe, načo bolo dôležité, aby sa v úvode tlačovej besedy verejne prihlásil k inej orientácii. No a tiež nezabudla na pána Šimečku staršieho, ktorý s nadšenír rozpráva o Sorošovi, ako spolu zničili Mečiara.

Povolanie - syn

Mladšiemu Šimečkovi zase Jányová nevie zabudnúť, že bojuje za adopciu detí transsexuálmi, čo je podľa neho základné ľudské právo. No a baví sa na dopravnom expertovi hlavného mesta, ktorý nepozná bratislavské ulice. 

"Či niekto už videl jazdiť električky cez Šancovú?," baví sa Jányová na dokrútke.

ODBORNÍCI NA POPUKANIE! Šimečkov "odborník" sa predviedol (VIDEO)
Strana Progresívne Slovensko sa nás snaží presvedčiť, že ona jediná v tomto štáte má dostatok erudovaných odborníkov, ktorí to tu vedia dať do poriadku. Bratislavu tiež vedie jeden z progresivistov, ktorý si v rámci samosprávy dosadil vhodných... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Čaputovej vláda

Jányová tiež poukazuje na fakt, že aj prezidentka Zuzana Čaputová má politické korene v Progresívnom Slovensku a tak ani vláda odborníkov, ktorú menovala, nemôže byť iná, ako progresívna. Hoci boli ministri na svojich stoličkách len pár dní, vyhodili podľa Jányovej viacero riaditeľov štátnych podnikov a o miliónových dotáciách politickým mimovládkam nehovoriac.

"A to určite nie je koniec. Každý deň čakám, s čím novým, progresívnym, prídu. Ja nerozumiem tomu, ako im po týchto udalostiach mohli percentá od marca 2022 tak narásť," uzatvára Jányová, ktorá verí, že vo voľbách PS pošlú ľudia vo voľbách "kade ľahšie.

Premiérov otec

Aroganciu, ako... nuž obrovskú, predviedol nedávno publicista Martin M. Šimečka, ktorý sa o voličoch Smeru nepriamo vyjadril, ako o "sviniach". 

Martin M. Šimečka, foto: TASR

"Čistá, krásna, zelená, ultraliberálna strana je vedená človekom, ktorého tento pán vychoval, ktorého dal študovať na zahraničné školy a potom mu vybavil stáž u kamaráta - Borisa Zalu. Vtedy zastupujúceho Smer v europarlamente, kde SYN zotrval 10 rokov a priúčal sa politike,“ pripomína europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová skutočnosť, kde získaval politické skúsenosti syn pána publicistu..

Šimečka starší sa už TRASIE, ako verí, že bude OTCOM PREMIÉRA!
Slovenská europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová (Smer-SD) reagovala na výrok publicistu Martina Milana Šimečku, otca lídra progresívcov Michala Šimečku, ktorý sa o voličoch Smeru-SD nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. "Lebo čistá, krásna, zelená,... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik