Uhrík TVRDO Ódorovi: Neplašte ľudí a zrušte už tú TRÁPNU MIMORIADNU SITUÁCIU! (VIDEO)
31 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Boja sa volieb?! Načo je na Slovensku ešte stále vyhlásená mimoriadna situácia kvôli Covidu? Je za tým neschopnosť a amaterizmus vlády alebo chystajú niečo viac?! „Nezrušia na poslednú chvíľu voľby?“, pýtajú sa nás ľudia na ulici. Takto začína video europoslanca a lídra Republiky Milana Uhríka. V každom prípade jeho otázky sú na zamyslenie.

"Viete, celý svet už funguje v normále, ale na Slovensku platí stále oficiálne mimoriadna situácia. A to dokonca dvojnásobná – kvôli Covidu a kvôli utečencom z Ukrajiny. Ja len pripomínam, že počas mimoriadnej situácie má vláda stále k dispozícii mimoriadne nástroje. Napríklad podľa Zákona o civilnej ochrane môžu používať opatrenia hospodárskej mobilizácie a siahať ľuďom na majetky," pripomína Uhrík.

"Preto sa seriózne pýtam povereného predsedu vlády Ódora, že načo ešte držia vyhlásenú mimoriadnu situáciu kvôli Covidu? Aký je dôvod na jej trvanie? To tu fakt chcú ešte niekoho strašiť nejakou koronou? "

"Vraj sú vláda odborníkov... Tak sa pýtam, čo je odborné na tom, udržiavať 3,5 roka nezmyselné opatrenia, ktoré komplikujú pracovno-právne vzťahy a dávajú vláde mimoriadne nadpráva?! Tieto nezmyselné opatrenia treba okamžite zrušiť! Aby nebola ani najmenšia pochybnosť o tom, že ich udržiavajú umelo, tak ako Heger s Matovičom, len aby mohli zasiahnuť proti ľuďom, či nebodaj nejako ovplyvniť voľby," varuje europoslanec.

Uhrík prízvukuje, že Republika urobila pre transparentnosť volieb maximum. "Presadili sme zákon o povinnom zverejňovaní zápisníc z volebných okrskov a pripravujeme masívne paralelné sčítavanie hlasov. Nám ide o to, aby boli voľby čisté a férové. O čo ide progresívcom v Čaputovej vláde? Tak neplašte ľudí a zrušte už tú trápnu „mimoriadnu situáciu“!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Čaputová ODOVZDALA MOC do rúk svojich nadriadených z POLÍCIE!
Kto vlastne koho riadi? Bezpečnostný expert Juraj Zábojník, plukovník v zálohe, dal v rozhovore pre portál ereport.sk jasnú odpoveď. "O kauze Ivana Šimka, resp. jeho odchodu, ktorý si vynútil policajný prezident Štefan Hamran verejným vydieraním... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik