Gašpar zverejnil nahrávku s Ďurkom: VYHRÁŽKY A OPLZLOSTI voči Santusovej! A Ódorovi to vôbec neprekáža! (VIDEO)
28 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Vyhrážkam vyšetrovateľa Pavla Ďurku voči Diane Santusovej a nečinnosti prezidentkou Čaputovou povereného premiéra Ľudovíta Ódora sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti venuje exšéf policajtov Tibor Gašpar. Zároveň zverejnil zvukovú nahrávku, na ktorej je počuť všetky vulgarizmy a vyhrážky vládou podporovaného predstaviteľa polície.

Zločinec s podporou premiéra

“O tom, že politicky angažovaný vyšetrovateľ Ďurka je zločinec, ktorý manipuloval vyšetrovania, už bolo povedané veľa. Svedčí o tom kvantum zákonných dôkazov v podobe nahrávok z kancelárií NAKA, svedeckých výpovedí, či iných listinných dôkazov. Ďurka je presne ten, čo chcel kolegyni vyšetrovateľke, ktorá mu na všetko prišla, zapáliť auto. To mu však nestačilo, a tak ju chcel u*ebať“ a j*bnúť do väzby,“ upozornil v úvode bývalý prezident Policajného zboru.

Čaputová sa tentoraz obete nezastala

“Ak niekto čakal, že Čaputová sa tejto vyšetrovateľky zastane, pravdepodobne ešte stále čaká. Ak niekto čakal, že Ďurka bude sedieť ako nebezpečný zločinec vo väzbe, pravdepodobne ešte stále čaká. A ak náhodou niekto čakal, že Ďurka bude postavený mimo službu, ešte stále čaká,” pokračuje Gašpar.

Šéf svojej obete! Je to vôbec v súlade so zákonom?

Ďurka podľa Gašpara vie, že má problém. A vedia to aj tí, ktorí ho úkolovali. A keďže nie sú múdri, ale odvážni, vymysleli skvelý plán. Ďurku povýšili, a urobili z neho šéfa vyšetrovateľky, ktorej chcel zapáliť auto a j*bnúť ju do väzby, cituje bývalý šéf policajtov.

HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK!
HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK! Píše na sociálnej sieti Erik Kaliňák (SMER -SSD), ktorý má pre prezidentku Zuzanu Čaputovú a dočasne povereného premiéra Ľudovíta Ódora odkaz: "Aspoň nachvíľu odložte dúhové vlajky a zbytočné vrtuľníky za... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

A tak začal Ďurka vyšetrovať Ďurku

"Čo čert nechcel, dočasne poverený minister vnútra Šimko videl čo nemal, a rozhodol sa nezákonnosti v polícii riešiť. Dovolil si verejne povedať, že je zvrátené, keď má Ďurka vyšetrovať sám seba a svojich kolegov,” zdôraznil Gašpar.

Facebook Tibor Gašpar | Vyšetrovateľ NAKA Pavol Ďurka

Bozk smrti od Čaputovej a Ódora pre nepohodlného Šimka

“Ďurku však treba chrániť, aby nezačal rozprávať o pokynoch zhora a tak sa stretol Lipšic s Čaputovou. Výsledok už všetci poznáme. Udičku hodil Matovič s Mikulcom na svojich hysterických tlačovkách. Nasledoval frontálny útok Hamrana s vedením polície na svojho ministra. No a bozk smrti dala Čaputová s Ódorom, ktorí ministra Šimka bez váhania odstránili z cesty. Veď predsa Hamranovci musia do volieb urobiť, ešte kus dobrej politickej roboty,” vyhlásil Gašpar na záver.

Podľa Ódora je všetko v poriadku

K nedávno získanému povereniu riadením ministerstva vnútra Ľudovít Ódor poverený aj riadením vlády uviedol: “Zatiaľ som nezaznamenal nič, čo by ma vyrušovalo.”

Dodal, že policajnému prezidentovi Hamranovi dôveruje a predpokladá, že “budú pokračovať s tou istou intenzitou a tou istou motiváciou, a riešiť tie kauzy, ktoré trápia Slovensko.” Zasahovať do toho Ódor nechce.

Na otázku, či Ďurka ostane v riadiacej funkcii na inšpekcii Ódor odpovedal: “Zatiaľ neuvažujeme o výmene, to neznamená, že by sme chceli nejako zasahovať do tých procesov, ktoré bežia v pozadí, zatiaľ má moju dôveru.”

ŠIMKO: Všetci premiéri, ktorých som zažil, by s Hamranom VYRAZILI DVERE! Reaguje aj Saková
Podľa podpredsedníčky Hlasu-SD Denisy Sakovej počítajú nominanti OĽaNO v polícii s tým, že so svojimi pracovnými praktikami budú v Policajnom zbore pokračovať pod vlajkou Progresívneho Slovenska. "VŠETCI PREMIÉRI, KTORÝCH SOM PRED ÓDOROM ZAŽIL, BY... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme