Ján Vinnetou Budaj & Veronika Ribanna Remišová vs vegetarián (VIDEO)
26 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Medvede nezabíjajú ľudí, sú to vegetariáni!

Táto legendárna veta z úst bývalého ministra životného prostredia Jána Budaja (vtedy OĽaNO, dnes Demokrati) dohnala celé Slovensko k slzám. Mnohí plakali od smiechu, no našli sa aj ľudia, čo vyronili slzu zo smútku nad mentálnym stavom našej vtedajšej vlády. Mnohí dokonca definitívne zlomili pomyselnú palicu, čo sa dnes prirodzene odráža na počte voličov, ktoré im zostali.

Budajove bylinožravce

Veta, ktorú vtedajší minister Budaj vyslovil, si dodnes nachádza svojich priaznivcov a ľudová tvorivosť slovenského ľudu nepozná hraníc. Pozrite si nové vtipné video na tému budajových bylinožravcov.

Poručík Púchovský by chcel byť asi nadporučík a tak rozosieva zlo! Sedel u Hanzelovej v SME
Na ostatnom dúhovom pochode sa s emotívnym vystúpením, hodným morskej sasanky, účastníkom prihovoril aj admin facebookových stránok polície, ktorý neskôr zavítal aj do kresla hosťa novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej, kde hovoril nie len o svojom... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme