Úplne sa opustil, už len bľaboce nadávky
24 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Mnohí ľudia nerozumejú, ako môže odmena za účasť vo voľbách pomôcť dobrej veci. V podstate veľmi jednoducho … mafia tri roky strašila, klamala a deptala ľudí s cieľom, aby vybičovala účasť jej naklonených voličov a odradili od účasti ostatných. " Píše svoju "úvahu" na sieti Igor Matovič.

"Ak reálne ohodnotíme zadarmo poskytnutý reklamný priestor len v Haščákových médiách, dokopy mafia investovala za tri roky do tejto stratégie dobré desiatky miliónov eur … a výsledok sa dostavil - státisíce ľudí, čo v minulých voľbách pomohli Slovensku mafiu od moci odstaviť, voliť neplánujú ísť. K tomu bláznovstvo demokratických “spájačov”, kde všetci idú sami a hlasy prepadnú … a hroziaci kapitán Danko v parlamente ako bonus … koledujeme si o prúser na desiatky rokov, kde mafia bude vládnuť a čestní ľudia budú opäť jej otrokmi." Polotučným je vyznačený obľúbený slovník autora statusu.

A pokračujme

Odmenou za účasť vyrovnáme účasť oboch táborov. Výrazne zvýšime účasť frustrovaných voličov a zachováme tak Slovensku šancu na vládu bez mafie. Áno je to riešenie v duchu “na hrubú dieru hrubá záplata”, ale nikto s ničím iným či lepším neprichádza. Ba práve naopak - PS, SASKA či KDH čestných sklamaných voličov odrádzajú od účasti vo voľbách tým, že im de facto hovoria, že nič strašné nehrozí, lebo oni sa predsa dajú dokopy s Pellegrinim, a tak vláda mafie už nehrozí. Naivné a zákerné klamstvo. Po prvé - Hlas je úplne rovnaká skorumpovaná mafia ako Smer a po druhé - keď bude čo i len najmenšia šanca na to, aby mafia opäť získala moc, Pellegrini nadržaným nevestičkám z PS, SASKY a KDH ani telefón nezdvihne.

Osemkrát "mafia" v jednom statuse - nie je to trochu málo?

Čaputová, Ódor, vylezte dočerta z dier a urobte niečo pre ľudí (VIDEO)
Aj okresmi Sobrance a Michalovce sa v strede uplynulého týždňa prehnala búrka, ktorá po sebe zanechala domy bez striech, či okien. Kandidát na poslanca Richard Glück (Smer-SSD) sa bol pozrieť na vyčíňanie živlu a zistil nepríjemnú skutočnosť.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik