Skončí pre úplatky?
23 | 07 | 2023 I Milan Laca

Udalosť, ktorá potopí Bidena.

Fejetonista Fox Duffy: Vyšetrovanie korupcie pripraví Joea Bidena o šancu na znovuzvolenie.

Dostal úplatok?
Potvrdenie informácie, že americký prezident Joe Biden dostal úplatok od ukrajinskej Burismy, ho pripraví o šance na znovuzvolenie v roku 2024, vyhlásil publicista Fox Business Sean Duffy.
Varovanie USA - na Ukrajine hrozia vojenské vzbury
V Spojených štátoch, ale aj na samotnej Ukrajine predpovedajú nepokoje kvôli nespokojnosti v radoch ozbrojených síl Ukrajiny. S odvolaním sa na portál Politico o tom píše web iz.ru. Nespokojnosť, ktorá teraz narastá v radoch Ozbrojených síl... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík
Šokovaný
Novinár je, podľa vlastných slov „šokovaný“, že predstavitelia Demokratickej strany zabezpečujú Bidenovi vedúcu pozíciu v straníckych primárkach a podľa toho podporujú jeho kandidatúru v nasledujúcich prezidentských voľbách. Duffy pripomenul svedectvo informátorov z amerického Internal Revenue Service v súvislosti s peniazmi, ktoré dostala rodina Bidenovcov od zahraničných spoločností. "Situácia bude len eskalovať a toto je jediný problém, ktorý si myslím, že demokrati nebudú môcť ignorovať. Ak sa ukáže, že peniaze, päť miliónov dolárov, od Burismy dostal, naozaj verím, že ho to pripraví o jeho šance v roku 2024," uzavrel komentátor.
Dôkazy
Americký senátor Chuck Grassley už dávnejšie zverejnil dokument FBI, ktorý s odvolaním sa na anonymný zdroj, popisuje korupčnú schému ukrajinskej energetickej spoločnosti Burisma, zahŕňajúcu súčasného amerického prezidenta Joea Bidena. Podľa nej dostal päť miliónov dolárov, keď bol viceprezidentom za „ochranu“ jej záujmov.
Syn a milióny...
Vyšetrovateľ IRS Joseph Ziegler, informoval Kongres, že Bidenov syn Hunter a jeho obchodní partneri dostali 17 miliónov dolárov zo zahraničných zdrojov, vrátane 7,3 milióna dolárov od spoločnosti Burisma.
Veľmi mu už neveria 
58 percent Američanov považuje Bidena za zapleteného do synových obchodov.  Podľa prieskumu verejnej mienky, ktorý zverejnila sociologická spoločnosť Rasmussen Reports, sa viac ako polovica opýtaných občanov USA domnieva, že úradujúci americký prezident Joe Biden je zapojený do zahraničných obchodných operácií svojho syna Huntera Bidena. 44 % opýtaných označilo takýto vývoj udalostí za „veľmi pravdepodobný“. Opačný názor zastáva iba tretina opýtaných Američanov a asi 10 % opýtaných považovalo za ťažké posúdiť pravdepodobnosť Bidenovho zapojenia do podnikania jeho syna.
Biely dom to odmieta 
V júni Biely dom kategoricky odmietol komentovať e-maily Huntera Bidena ktoré dostal Kongres. Naznačujú, že súčasný prezident USA by sa mohol podieľať na obchodných operáciách svojho syna a pomôcť mu ovplyvňovať jeho obchodných partnerov. Samotný Biden opakovane vyhlásil, že nevie o obchodných operáciách svojich príbuzných, ale je si istý, že neporušili zákon.
O čo si podľa amerického publicistu koleduje Washington
"Idioti vo Washingtone povzbudzujú Rusko, aby vyhladilo USA v zúfalom pokuse zachovať samo seba." Píše na svojom blogu Paul Craig Roberts, americký publicista. Ruskí zákonodarcovia dokončili v týchto dňoch skúmanie vojenských biologických aktivít... Čítať ďalej
20 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik