Putinova odpoveď Varšave
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Prezident Ruskej federácie Vladimír Putin poveril šéfa zahraničnej spravodajskej služby, aby monitoroval plány Poľska týkajúce sa okupácie Ukrajiny. Týka sa to masívnych armádnych presunov na území Poľska. Informuje eadaily.com.

Ruský prezident Vladimir Putin poveril šéfa zahraničnej spravodajskej služby Sergeja Naryškina, aby monitoroval plány Poľska s Ukrajinou.

Alečo!

Západ plánuje vytvoriť militarizovanú formáciu zloženú zo zástupcov Poľska, Litvy a Ukrajiny na okupáciu západnej Ukrajiny, poznamenal ruský prezident počas zasadnutia Bezpečnostnej rady Ruskej federácie. "Plány na vytvorenie poľsko-litovsko-ukrajinskej vojenskej jednotky sú zamerané na okupáciu časti Ukrajiny", povedal Vladimir Putin.

Všetko bolo inak

Podľa ruského prezidenta „západná časť Poľska bola darom od Stalina “.

„Poľsko na to zabudlo. Pripomenieme im to, poznamenal prezident Putin.

Poliakom asi jedna vojna nestačí
Poľsko presúva jednotky zo západu na východ, kde krajina hraničí s Bieloruskom. Rozhodol o tom bezpečnostný výbor, uviedol podľa poľskej tlačovej agentúry PAP jeho tajomník Zbigniew Hoffmann. Rozhodnutie bolo prijaté na pozadí toho, že by mohla... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme