Brancov odchytávajú ako túlavých psov
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Ukrajinský vojenský komisár Odesy nakúpil psie škrtidlá, aby do nich chytali vzpurných regrútov. Čítate dobre, vojenský úrad v Odese zakúpil slučky na odchyt psov na regrútov. Informuje o tom telegramový kanál Dillfrash, ktorého informácie prevzal web eadaily.com

Mnohí poznamenávajú, že po vymenovaní bývalého veliteľa brigády 14. brigády plukovníka Alexandra Okhrimenka za šéfa TCC v Odeskej oblasti (analóg vojenskej registračnej a vojenskej kancelárie) sa bezprávie „hrobárov“ v regióne nielen nezastavilo, ale začalo nadobúdať úplne brutálne formy.

Šialenosť, čistý brutál

"Dnes... Okhrimenko prekročil všetky hranice: teraz budú regrútov loviť slučkami pre psov, po úspešnom zásahu zbavia uloveného človeka vedomia výbojom elektriny." Píše sa doslova v zdroji.

Doklady k nákupu nižšie


Ďakujeme Ukrajine za zvýšené clá na ropu
Ukrajina zvyšuje clá na ruskú ropu, tlačenú cez ropovod cez Družba aj na Slovensko. A nie o málo, takmer o 25 percent! Informuje web radaily.com. Európski spotrebitelia, ktorí dostávajú ruskú ropu cez Družbu, budú od 1. augusta platiť viac za... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme