Ku (možnej) kandidatúre Ivana Korčoka
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Jaroslav Daniška napísal krátky komentár pre staqndard.sk s titulkom "Najsilnejší argument proti kandidatúre Ivana Korčoka". Prevzal ho web srspol.sk.

"Bývalý minister zahraničných vecí hovorí o svojej kandidatúre tak, aby napokon nekandidoval." Píše autor. 

Otázka za milión: 

"Ivan Korčok by mal nahradiť Zuzanu Čaputovú, len ako to spraviť?" Pokračuje autor komentára.

"Novinári mu tlieskajú po tlačovke, elity ho majú rady, povedzme, že má aj základnú devízu českého prezidenta Pavla, lenže aj on vie, že to nestačí."

Pár "drobností"

Jaroslav Daniška im venuje nasledujúcu pozornosť: "Korčok má totiž niekoľko vážnych problémov, ktoré mu to sťažujú a ktoré by sa v kampani odhalili ešte viac. Vo viacerých témach zastáva menšinové postoje, otvorene sa k nim hlási, a aktuálne ich ešte pritvrdzuje. Najnovšie už „nesúhlasí“ aj so Saskou a Sulíkovým názorom na európsku migračnú politiku, hoci práve za túto stranu sedel vo vláde. Ak zistí, že už zastáva iba názory Progresívneho Slovenska a malých modrých strán kdesi na periférii politiky, asi to nebude cesta k Prezidentskému palácu. Možno ani do druhého kola." Končí svoju úvahu pre standard.sk Jaroslav Daniška.

Vysvedčenie liberalizmu: Prepadáva
"Tieto čísla masovej obavy ľudí o demokraciu, čiže vôľu a vládu ľudu, sa už nedajú odbiť mainstreamovo-korporátnou floskulou atlantickej propagandy, že 7 z 10 Američanov sú vlastne "ruskí agenti"... či "putinovi trolovia"... " Píše na sociálnej... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme