Vysvedčenie liberalizmu: Prepadáva
29 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Tieto čísla masovej obavy ľudí o demokraciu, čiže vôľu a vládu ľudu, sa už nedajú odbiť mainstreamovo-korporátnou floskulou atlantickej propagandy, že 7 z 10 Američanov sú vlastne "ruskí agenti"... či "putinovi trolovia"... " Píše na sociálnej sieti Rafael Rafaj.

"Inak povedané, Američania už NEVRIA a necítia, že sú pánmi doma, v Spojených štátoch, že ich vláda ich počúva, čo chcú, ale robí si po svojom (aktuálne podľa zámerov vojensko-priemyselného komplexu) ... a kto s ňou nesúhlasí, tak je vraj zločinec... "

Ano, ako cez kopirák

"Hm, niečo podobné predsa zažívame aj na Slovensku ("dezoláti"), kde stále viac ľudí nemá pocit, že politika počúva, čo chce národ, ale stará sa a robí rozhodnutia podľa vôle globálnej geopolitiky, čiže USA, ktorým vlastní občania už neveria... (7/10)!!"

Takže naši euroatlantickí liberálikovia a strašiaci z povolania na čele s Naďom a spol.by mali ísť na preškolenie, lebo tieto naratívy vraj odmietajú zožrať už aj ovce na salaši, lebo sa im zdúva z nich brucho..." Končí Rafael Rafaj a pridáva ešte nasledujúcu informáciu:

Politológova predpoveď: "Progresívci pod desať, Republika nad"
Zaujímavú prognózu na sociálnej sieti napísal politológ Jožo Lenč. A rozhodne nepoteší progresívcov. "To, že polovicu kandidátky Progresívneho Slovenska tvoria ženy je veľké plus. Možno malý krok pre ľudstvo, no veľký krok (ba až skok) pre... Čítať ďalej
29 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme