Kollárove mamičky: Jedna hľadá meno pre princa, ďalšia stále soptí (GALÉRIA)
20 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Hviezdička realityšou a podnikateľka Laura Vizváryová prežíva záverečné dni tehotenstva a okrem fotenia si ich kráti hľadaním mena pre ďalšie dieťa – syna Borisa Kollára.

Ten sa síce k otcovstvu nevyjadruje, no zdroje už dávno hovoria práve o ňom. Laura si momentálne očakávanie príchodu potomka užíva. Kým ona hľadá meno, Richterová sa zadúša zlosťou, ktorú patrične prejavuje aj na sociálnych sieťach.

12, či 15?

Boris Kollár sa hlási k dvanástim deťom, ktoré má s desiatimi ženami, čím si vyslúžil prezývku „multiotecko“. Predseda parlamentu si svoju záľubu preniesol aj do parlamentnej pracovne, kde jedným z kusov nábytku je údajne aj posteľ.

Tí, čo súčasného predsedu parlamentu dobre poznajú však tvrdia, že ďalšia dáma jeho „srdca“ nečaká  jeho v poradí trináste, ale pätnáste dieťa. Tie dve „nepriznané“ má údajne s dámou „od kolotočov“.

Ušli OPICE, Česi sa bavia (VIDEO+GALÉRIA)
V utorok Zoologická záhrada v českom meste Děčín musela až do odvolania uzavrieť svoju prevádzku pre verejnosť. Dôvodom bolo úmyselné poškodenie elektrického ohradníka vo výbehu s makakmi chocholatými. Situáciu využila celá tlupa týchto opíc na... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Polemika okolo mena

„Vyzerá to tak, že sa mu nejak nechce von… nejaký tip na krásne meno pre chlapca? Ten náš už mal mať tri mená a nakoniec sa to vždy zmenilo.. tak myslím, že je na čase vybrať to správne,“ píše Vizváryová pri jednej z fotiek.

Jej fanúšikovia ju vzali za slovo a „vysypali“ rôzne návrhy. Ak by ste čakali tradičné mená, ako Michal, Andrej, Tomáš, či Martin, mýlite sa, hoci aj také sa našli. Prím však hrali neslovensky znejúce mená, ako Matteo, Liam, Massimo či Timon. Mnohí si však nezabudli „rypnúť“ a medzi návrhmi sa objavovalo aj meno Boris.

Matteo? Liam? Boris? Aké meno nakoniec vyberie?
Matteo? Liam? Boris? Aké meno nakoniec vyberie?
Instagram / Laura Vizváryová
Laura už jedného syna má
Laura už jedného syna má
Instagram / Laura Vizváryová
"Princovi" sa na tento svet asi veľmi nechce
"Princovi" sa na tento svet asi veľmi nechce
Instagram / Laura Vizváryová
Instagram / Laura Vizváryová
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
Facebook / Kateřina Brožová
V súkromí multiotecko,  momentálne predseda NR SR
V súkromí multiotecko, momentálne predseda NR SR
TASR - Pavol Zachar
Matteo? Liam? Boris? Aké meno nakoniec vyberie?
Laura už jedného syna má
"Princovi" sa na tento svet asi veľmi nechce
Aj s touto dámou "randil" Boris Kollár
V súkromí multiotecko,  momentálne predseda NR SR
Neponáhľa sa

Zatiaľ posledné fotky hovoria o tom, že najmladší z rodu Vizváryovcov (alebo Kollárovcov?) sa na tento svet veľmi neponáhľa. „Poď už von, princ môj,“ pobádala ho ešte vo štvrtok (15. júna) mamička Laura, ktorá si od svojich fanúšikov logicky „vyslúžila“ mnoho prajných reakcií.

A je to jasné: Laura BUDE mamičkou ďalšieho Kollárovho potomka (GALÉRIA)
Nedávno si Laura Vizváryová prezerala luxusné detské postieľky. Keď sa novinári jej, aj predsedu parlamentu pýtali na to, či spolu čakajú potomka, obaja sa odmietli vyjadriť, informáciu však nepopreli. Informácie sú však jasné – Laura sa intenzívne... Čítať ďalej
13 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Má iné starosti

Kým Laura sa teší na svojho princa, Barbora Richterová zúri. Nevedno, či ju trápia peniaze, alebo fakt, že po boku muža v prestížnej pozícii sa neobjavuje práve ona. Pravdou však je, že jej statusy voči nemu sa rozhodne nedajú nazvať priateľskými.

„Tak Boris Kollár ako starý bratislavský vekslák je na cash zvyknutý, ten by platbu cez internet banking neurobil ani do Vianoc. Ale je tu ešte taká možnosť, že alimenty vypláca z tej Billa tašky plnej peňazí, ktorú som mu našla pod perinou v hosťovskej izbe. Borko to si musíš pamätať, ten úsmev čo si dal, no bol to vlastne kŕč , ktorý sa ti zjavil na tvári,“ posmieva sa Richterová Kollárovi

„Ale nebojte sa ,určite sú to všetko poctivo zarobené peniaze, veď sme predsa normálni,“ dodáva, aby zdôraznila svoj zámer pre tých, ktorí by mali nejakú pochybnosť o jej najčistejších úmysloch a Borisových najčistejších peniazoch.

Richterovej je na vracanie! To, čo zverejnila je šokujúce!
Povraciam sa teraz alebo až za chvíľu? Pýta sa v úvode príspevku jedna z matiek detí Borisa Kollára, Barbara Richterová. Richterová reaguje na príspevok Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu Slovenskej republiky, ktorý sa... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik