Myjava: Medzinárodný folklórny festival obmedzí dopravu v centre mesta (Galéria)
12 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Od 14. do 18. júna sa bude v Myjave konať 63. ročník Medzinárodného folklórneho festivalu (MFF). Počas týchto dní bude čiastočne obmedzená doprava v centre mesta. TASR o tom informoval hovorca mesta Marek Hrin.

S organizáciou festivalu sú spojené dopravné obmedzenia a nárast motorových vozidiel. "Mesto vyzýva vodičov, aby od piatka (16. 6.) od 20.00 h neparkovali na parkoviskách v centre mesta na Námestí M. R. Štefánika a pri rieke Myjava z dôvodu príprav na jarmok, ktorý bude súčasťou festivalu," uviedol Hrin.

V sobotu (17. 6.) bude od 6.00 do 14.00 h uzavreté Námestie M. R. Štefánika vrátane komunikácie pri rieke Myjava z dôvodu konania jarmoku a sprievodu folklórnych súborov. "V rovnakom čase bude platiť zákaz státia na Partizánskej ulici. Doprava bude v tomto čase presmerovaná na Partizánsku ulicu, Ulicu 1. mája, Staromyjavskú ulicu a Pirte," doplnil hovorca.

 

Parkoviská pre návštevníkov festivalu budú aj tento rok na Marečkovej ulici, od križovatky Hurbanovej ulice s Moravskou ulicou po križovatku Hurbanovej ulice so Staromyjavskou ulicou a na Moravskej ulici po križovatku Moravskej ulice s Hurbanovou ulicou. "Tiež bude možné využiť ostatné parkoviská na Myjave za predpokladu, že vodiči dodržia ustanovenia cestného zákona," informoval Hrin.

Dan Landa: Za covidu nešlo DRŽAŤ HUBU! A súdy nám dali za pravdu
Daniel Landa v posledných dňoch oslavuje úspechy so svojim novým albumom Minové pole, ktoré vyšlo osem rokov po predchádzajúcom štúdiovom počine Žito. „Sústredím sa teraz hlavne na to pozitívne,“ oceňuje spevák, že sa môže vrátiť k hudbe. Svoje... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik