Richterová mení taktiku: S deťmi to nevyšlo, Kollárovi mieni zavariť politicky
09 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Ľudová múdrosť hovorí, že „s jedlom rastie chuť“. Zdá sa, že výnimkou nie je ani Barbora Richterová, ktorá svoje žiarlivostné výstupy voči Borisovi Kollárovi na sociálnej sieti postupne „transformuje“ na odhaľovanie jeho politického pozadia.

Barbora Richterová hovorí, že kritizovaný riaditeľ Slovenskej správy ciest (SSC) Ivan Rybárik je Kollárov osobný priateľ, pretože v minulosti sa na Donovaloch často stretávali a hovorili aj o predmetnej budove, ktorú Rybárik ešte pred koncom Hegerovej vlády prenajal pre SSC. Vlastníkom budovy má byť Boris Kollár, o čom Richterová nepochybuje. Tá svoje útoky voči rozhodne nie „čistému“ Kollárovi od začiatku roka výrazne stupňuje. Kollárovi vďaka Richterovej evidentne „stúpajú na otlak“ aj niektorí novinári.

Klamstvo ako životný štýl

Richterová o Kollárovi tvrdí, že lož je jeho životná a pracovná metóda a upozorňuje na „zaujímavý prípad“, ktorý s Ivanom Rybárikom vybavil práve Kollár. Ten je podľa Richterovej s Rybárikom „osobný priateľ“.

„S Ivanom Rybárikom sa pozná ešte z čias, keď bol štátnym tajomníkom na ministerstve hospodárstva za HZDS a podpísal mu dotáciu na podporu cestovného ruchu na Donovaly,ozrejmuje Richterová, podľa ktorej sa pravidelne, aj za jej prítomnosti, stretávali na Donovaloch.

„Často a opakovane sa stretávali a “niečo” spolu riešili. Čo asi?  A čo sa týka tej budovy? Boris sa tvári, že z firmy Arkus odišiel v roku 2016 a dnes už ani nevie že taká firma existuje. Pravda je taká, že u seba doma mal a má celé roky plány a projekty tej budovy, vždy všetko ohľadom tej budovy riešil opakovane s Patrikom Ondrovičom, čoho som bola svedkom,“ píše o svojich domnienkach Richterová. Píše tiež, že vždy mala dojem, že vlastníkom je stále Boris.

„A pozrime sa! Zrazu jeho osobný priateľ Ivan Rybárik presťahuje SSC do tejto budovy za nájomné, ktoré je vyššie ako trhové nájomné v Bratislave. Aká zaujímavá náhoda, však,“ uzatvára Richterová.

Nemecko v SMÚTKU: Zomrela princezná Elisabeth von Bismarck
Vo veku 84 rokov zomrela nemecká princezná Elisabeth, manželka princa Ferdinanda von Bismarck. ej úmrtie v stredu potvrdila rodina, informuje TASR na základe správy agentúry DPA. Informáciu o smrti princeznej ako prvý priniesol nemecký bulvárny... Čítať ďalej
08 | 06 | 2023 | Ivan MIhale

O čom Richterová hovorí?

V piatok prišli Aktuality s informáciou, že Ivan Rybárik pred definitívnym koncom vlády Eduarda Hegera, ako riaditeľ SSC pre inštitúciu podpísal nájomnú zmluvu na budovu, ktorá je spájaná s Borisom Kollárom.

„Rybárikom vedená Slovenská správa ciest sa v posledných týždňoch spomína najmä v súvislosti s nájomnou zmluvou, ktorá cestárov sťahuje do budovy firmy Arker na Dúbravskej ceste 3 v Bratislave. Túto spoločnosť v minulosti spoluvlastnil predseda parlamentu Boris Kollár,“informujú Aktuality. Nakoľko sa dá Richterovej veriť, keď ona hovorí o firme Arkus a Aktuality spomínajú firmu Arker, nevedno. Pravdou však je, že Richterová si nenechá ujsť žiadnu príležitosť očierniť rozhodne nie čistého Kollára.

Kydá na všetkých frontoch

Aktivity Richterovej pritom len nedávno vyzerali, že ide o čisto žiarlivostné scény. Začalo to začiatkom decembra 2022, kedy Richterová zistila, že Kollár bol počas „riešenia Halákovho hackerského útoku na parlament“ na dovolenke v Dubaji s inou ženou, o ktorej nakoniec vyplávalo na povrch, že s Kollárom čaká jeho x-té (Trináste? Pätnáste?) dieťa.

Richterová odvtedy Kollára cez Facebook pravidelne atakuje s tým, ako sa nestará o svojich synov, ktorých ani nepozná, dokonca sa má vzdať ich otcovstva.

Nestačí

Na Borisa Kollára to evidentne neplati

„Pri všetkej úcte, ani vy sa tak nemáte dobre ako moje deti, lebo z tohto platu, čo tu máte, si nemôžete dovoliť to, čo si môžu dovoliť moje deti,“ zaútočil predseda parlamentu na Krescanko Dibákovú, ktorá sa ho pýtala na Richterovej obvinenia.

„O všetky deti sa starám, rovnako ich mám rád. Keď som vo vrcholovej politike, áno, je toho času podstatne menej. To je celé,“ uzavrel.

Kollár sa pustil do moderátorky: Ani vy sa NEMÁTE TAK DOBRE, ako moje deti!
Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete má svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme